Orjinal Mesajı Yazan: karakartal717
ya fikstürle mi yoksa data update den dolayımı bilmiyorum fakat oyunu sildim tekrar yükledim 5.02 kurdum data güncellemesi yaptım en son fikstürü kurdum oyuna girdim yazılardaki türkçe karakterlerden bazıları -ş,ğ gibi ama hepsi deil- gitmiş orda birsey gözükmüyor örn: mustafa do an murat ahin nedendir bu acaba?
==========================================================================================================
3. - Çeşitli Notlar
==========================================================================================================
* Bu update 5.0.2 resmi patch üzerine yapılmıştır.Hatasız bir oyun için versiyonunuzu bu hale getirmeniz tavsiye
edilir.
* Tamamen hatasız oyun için oyunu komple silin ve tekrar yükleyin.Ardından 5.0.2 resmi patchini ve ardından SCN Data Update i yükleyin.
* Oyunda update in geçerli olması için yeni bir oyun başlatmanız gerekmektedir.
* Kayıtlı oyunlar ile uyumlu değildir.
* Dosyalar en iyi virus programları ile virüs testinden geçmiştir.Sisteminizde doğabilecek sorunlardan sitemiz ve yapımcı sorumlu değildir.
* FM Official Data Editor kullanılarak yapılmıştır.
* Türkçe karakter desteklemeyen skin kullanımları oyun içinde futbolcu,takım vs. isimlerindeki Türkçe harflerin görülmemesini sağlayabilir.Kullandığınız skini buna göre seçmeniz önemle duyurulur.
* Türkiye Süper Ligi fikstürü sitemiz üyelerinden suSanAdam tarafından yapılmıştır.Kendisine teşekkür ediyorum.