murtiyeni arkadaşlar sizce kobe bryant mı daha iyi yoksa T_Mac mi sadece bunu merak ediyorum arkadaşlar favori oyuncunuz başka olsa bile bunların ikisi arasında sizce hangisi iyi bence kobe bryant sizlerde düşüncelerinizi yazınız
kartalako gerçi ikisinide hiç mi hiç sevmiyorum ama t-mac...gerçi aralarında fazlabi fark yok :bilmem:
Garnett_ManiaC Gerçek t-mac i oynarsa kesnlkle t-mac yane orlandodaki 32.1ppg ile oynadı yılı ztn onun jordan seviyesinde oldunu gösteriodu ama ordn beri bi düşüş war özellikle yüzdelerinde we ooyuna olan sewgisinde ama kobe ne kdr bencilde olsa çok iyi we her zmn belli bi istikrarı war ama yinede bna kalırsa T-Mac
götveren yaw bu konu sakat konu kapanmalı bence birbirine girer millet sonunda... bana kalsa KOBE yi kimseyle karsilastirmaya gerek yoq(jordan haric).....
GOZİT her sene yada 5 ayda bir açılyıo aynı konu sonra çıkıyo başkası carter diyo ortalık karışıyor sonra
blackeagle8 kobe tabiki basketten anlayanlar kobenin daha iyi oldugunu anlar.....T-mac de cok iyi ama şuan nba de onun gibisi yok....
kartalako Orjinal Mesajı Yazan: KG_MVP_21 Ktılıyorum wala herkes kndi fan ı olduu adamı yassa böle ortada konu fln kalmas afedersinin doğru söylüyosunuzda yinede IVERSON diyorum başka bişey demiyorum...
CarlosSantana kobe çok sorunlu dışarda ama sahadaki kalitesi tartışılmaz bence ikisi de çok şahsi adamlar ama kobe bu sezon biraz daha önem vermeye başladı asistlerine
HotSauce18 kobe bence daha ii ama nedense t-mac daha ii gösteriliyo yani açıklaması zor bi nevi t-mac biraz ticaret adamı olmuş gibi ama oyununu oynarsa süper...
CowBooy walla 100 kişi oy verse 50-50 biter herhalde.. çok zor karar.. ben yine kobe diycem çünkü şampiyonluk kazandı diye tabii shaq'ın daha çok katkısı vardı şampiyonluğa tartışılmaz.. t-mac'i de çok severim..