Eagle_Claw 2013 ve üstüne geçen arkadaşlar buraYa adu gibi genç oyuncuların özelliklerinin resmini koyabilirmi çok merak ediyorum çünkü bende oyuncular ilk önce gelişiyor sonra geliştiği özellikler düşüyor
beko Orjinal Mesajı Yazan: tearaway gir fmye bak adunun resmine kardes arkadaş 2013 te adunun özellikleri nasıl olcak merak etmiş onun bi screenini istiyor
tramp_1905 ewt ben de çok merak ediyorum ama benim oyunda pot. ability 172 çıktı adunun cm 0304 te 190 küsürdü.
Pentagram_15 hocam ben 2008'de bıraktım o zaman neredeyse mükemmele yakındı ama bazı zayıf yanları hala vardı bir araboş zamanım olursa koyarım screen
Eagle_Claw arkadaşlar konuyu değiştirmeyelim bir resim gönderin 3gündür aduyu alsammı diyorum pot abilitysi176 ama herkes onun en iyi olduğun söylüyor bi :confused: resiiiiiiiiiimmmmmmm
Intimate_and_Freedom hocam herkez diyorsa herkezin bir bildigi vardir. hem belese bile kapatirsin ;) bide freddy guarini almayi unutma dmc ye.
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: ahmet26 arkadaşlar konuyu değiştirmeyelim bir resim gönderin 3gündür aduyu alsammı diyorum pot abilitysi176 ama herkes onun en iyi olduğun söylüyor bi :confused: resiiiiiiiiiimmmmmmm o kadar isteklisin ki koyamadan edemedim al sana resim bu arada editorle oynama yapmadım Barış'ın updateten bire bir veriler: