johncarew arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bilgisayarımda bir sorun var farklı çalıştır seçeneği dışında hiçbir program açılmıyor internet explorer dışında örneğin pes4 ü açmaya kalktım bi pencere geliyo ve c:programfiles/konami/proevoulutionsoccer/pes4.exe windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin bir dosya aramak için başlat düğmesini tıklatıp ara seçeneğini seçin diyor.ama bu sorun bütün programlarda çıkıyor.msn messenger icq gibi programları farklı çalıştır yöntemiyle de açamıyorum.ayrıca mynet ve hotmail emaillerimi de açamıyorum. :icon_cry: :icon_cry: lütfen yardım edin
götveren bu konu başlığı kurallara uygun deil sen şimdiden bu yazini kopyala bi yere yapiştir konu kilitlenecek yeni konu acar copy/paste yaparsin;):lol:
götveren :scn_oku: http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=34534 anladın mı?
mubudak1991 aynısı bana oldu ms dos ta başlatıp format attım düzeldi.bu hotmail e mailine girememin nedenide bi çeşit virüs çıktı bu işini engelliyo bunu nortonlada aşman zor antivürüs olarak ne var?bu olabilir
Exvision İlk aklıma gelen bir virüsün sistemini etkilediği . Virüs taraması yap trojenleri temizle . Olmazsa son çare format at . . **NOT : Forum kurallına uymayan başlık nedeniyle kapatıyorum .**