Arkadaşlar bildiğiniz gibi psiloc programları başa dert.İlla bi şekilde sorun çıkartıyorlar.Ya çalışmıyorlar yada sürekli şifre yada update istiyorlar.Bu programlardan biri olan world clock programı fazlasıyla işime yaradığından biraz inceleme yaptım.
Bildiğiniz gibi program sürekli hata veriyor ve uzun süreli sağlıklı olarak çalışmıyor.Kendi kullandığım sürümde şöyle bi olayı öğrendim.Programı yüklüyorsunuz ve şifreeyi giriyorsunuz(malum tarihi 2003 alma olayı geçerli).Program çalışıyor ancak bi süre sonra çalışmıyor.İşte sorun burda bi süre sonra değil telefonu kapatıp açarsanız program artık çalışmıo.En az 20 defa programı yükledikten sonra dikkatimi çekti.Programı yüklüyorum şifreyi giriyorum tarihi yine bugüna alıorum.Sorun yok çalışıyo ama ne zamanki telefonu kapatıp açmak istesem program bir daha çalışmıyor ve tekrar yüklemek zorunda kalıyorum.
Sonuç olarak ne kadar işinize yara bilmiorum(benim için çok önemli bi program) ama programı yükledikten sonra telefonu açıp kapatmamalısınız.Bu şekilde program hiçbi şekilde sorun vermeyecektir.
Bunun sebebi ise gerçekten basitmiş.Programı yükledikten sonra tarihi bugüne alıosunuz.Program bu düzeltmeyi görmüyor ancak telefonu yeniden başlattığınızda bugünün tarihi ile açıldığı için program bu tarihi görüyor ve çalışmıyor.Sonuç olarak yükleme işlemini tekrar yapma durumundasınız.Eğer sizin için bu program gerekli ise bu yolla sorunsuz kullanabilirsiniz.En azından bende dediğim şekilde sorunsuz uzun süre çalıştı.Kullandığım telefon 6600 v4.09.Saygılar...BİLGİLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR SAYGILAR.