scorpion06 MCFM 05 v0.2.2 Save Game Editor i indirdim. programi yuklemek istiyorum benden bilgisasyarima .NET framework versiyon 1.1.4322 yi kurmami istiyor. ne alaka ben anlamadim ne isim olacak .NET le ?
NecromanceR Microsoft' un yazılımıdır. MCFM ile ilgili yerde linki vermiştim. Onu indirirsen sorunun biter.
NecromanceR Link : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: henry_669 abi ben onu yukledim ama ne işe yarıyoki o??frame denen şeyi ekran kartını yuklerken gordum ve kurdum ama ne işe yaradıını bılmıom???? bu kayıtlı oyunlarında değişiklik yapmanı sağlıyor. yani bir tür hile. mesela kayıtlı oyunda ki finans ın kötüyse bunu save game editörden çok yükseklere çıkartabiliyorsun. bence hile yani
Pentagram_15 sence değil zaten bu bir hile ama bazı masum ve gerkle şeyleride yapmak gerek (Gökdenizi TS'de tutmanın tek yolu save game editor (kontrat süresini uzatmak))
Dabulu ama gökdenizi ts de tutmak bir mecburiyetin yok ki çağdaş:) oyunun tadı orda oyuncularına kontrat yenilemeyip beleş diğer klüplerin kapması mesela gs emre ve okan örneği var gerçekte oyunun doğal hali bu öyle değilmi
Dabulu bak oyunu aç ve save li oyununu aç daha sonra alt+tab la masaüstüne dön ve save game editörü çalıştır sonra bir daha değişiklik yaparsın
Pentagram_15 msne gelirsen daha iyi yardımcı olabilirim burada anlatmak çok uzun sürer ve konu kişiselleşir
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15 msne gelirsen daha iyi yardımcı olabilirim burada anlatmak çok uzun sürer ve konu kişiselleşir Yok çok teşekkür ederim sonunda çözdüm bide ben oyundan çıkmak için başlat (start) tuşuna basıyorum