Darth Vader Arkadaşlar benim bilgisayarıma köklü bi değişiklik gerekyo.Bi kere Ekran kartını değiştidim.9600XT aldım.Ama anakarta uymadı.Bu yüzden anakartı değiştirmem lazım.Anakartı değiştirmişken işlemciyi de değiştiriyim diyorum.Ram zaten 256 o Allahın emri.İşlemci değiştirirken Amd tarzı mı alayım Pentium mu?Yani maddi olarak hangisi daha karlı.Zaten pentiumların özellikle 3.0 ların cok pahalı olduğunu biliyorum.Amd 2.8 alsam beni idare edermi.Yoksa hiç bu işlerle uğraşmayım 350 milyona bi play station2 mi alayım.
götveren oyun oynamak senin icin onemliyse PS2 al diecem ama...şimdi PS2 alma bekle PS3 cikacak diecekler...:)
frankly hocam ekonomik olarak amd daha ii diyorlar.Hem ekonomik hemde performaNS bakımından cogu kısı amd diyor.Ama Intel ı adı yeter bea.Hiç bilgisayar kullanmamış biri bile Inteli bilir.Benim yorumum tabiki İntel ama ekonomik olarak kısıtlıysa Amd de iyi
-Connect- 1 Senedir AMD Kullanıyorum ve Hiçbir Şikayetim Yok... Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra Hiç bilgisayar kullanmamış biri bile Inteli bilir. Bu düşünce de yakında silinecek... ;)
muzzy..! ama sakın sempron alma athlon xp al ayrıca cache(önbelleğine)ine de bak kesinlikle TOPLAMDA AltıYüzKırk Gibi bişi olması gerekiyor
Hami(10) AMD fiyat ve performans olarak daha iyi ama intel daha taınnmış ve daha oturmuş bi marka ben herzaman parası olana intel derim bu aletler çok daha stabil ve sağlam ama para sorun olcaksa amd al derim.
frankly Dostum şu linke gir ve Mecidiyeköyde Oksid bilgisayar var orada fiyatlar standart fiyatlar gerçi sen balıkesirdensin ama buradan fiyatlara bak uygun olanı seç link http://www.oksid.com.tr/default.asp?screen=1024
TWISTER arkadaşlar yeni bir konu açmak istemedim konuyuda dağıtmak istemiyorum sadece bir soru ATI RADEON 9550 ekran kartını soruyorum her tarafta 180 YTL diyorlar bunun daha ucuzu yokmu? yardımcı olursanız sevinirim
Flexy Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER arkadaşlar yeni bir konu açmak istemedim konuyuda dağıtmak istemiyorum sadece bir soru ATI RADEON 9550 ekran kartını soruyorum her tarafta 180 YTL diyorlar bunun daha ucuzu yokmu? yardımcı olursanız sevinirim Ben 150 milyon civarı biliyorum 256 mb. Sapphire 9550 markalı Biraz piyasayı araştırman lazım ;)
TWISTER peki sizce nerelere bakmam gerek bir çok kişi kadıköy diyor ama başka parça bulabilecegim uygun yerler varmı?
aslancimbomum yeni celeron 2800 533mhz'lik bir sistem alacağına, amd sempron 3100+ al daha iyi olur. ayrıca p4 2800 alacağına amd 64 bit 2800+, via k8t800, 512ddr 400ram ...... daha iyi olur.
aslancimbomum ben de balıkesir'de oturuyorum. kaç dolara kadar bir sistem düşünüyorsun. istanbul, izmir, ankara, balıkesir pc parça fiyatlarını biliyorum ve fiyatlar aşağı yukarı aynı. ama peşin para alacaksan git istanbul'dan veya izmir'den al peşin indiriminden faydalan.
Darth Vader Orjinal Mesajı Yazan: aslancimbomum ben de balıkesir'de oturuyorum. kaç dolara kadar bir sistem düşünüyorsun. istanbul, izmir, ankara, balıkesir pc parça fiyatlarını biliyorum ve fiyatlar aşağı yukarı aynı. ama peşin para alacaksan git istanbul'dan veya izmir'den al peşin indiriminden faydalan. Yani ben 400-450 Dolar arası işlemci;anakart ve ram kombinasyonu yapmak istiyorum: