HellscreaM http://www.robertobaggio.com/games/index.asp Roberto baggionun official sitesi Magic kicks oyunuyla frikik cekin..
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: DaNieL_VaN_BuYTeN top çok yavaş gidiyo yaw ama teknik olarak iyi bi oyun derece çubuğu var orada solda power sağda da lift mi ne yazıo power doğru kaydırırsan çubuğu topa sert,lifte doğru kaydırırsan yavaş vurur.
HellscreaM eger kosan adamın kosu yoluna atarsanz kosan adam sut cekiyor ve %60lık bir ihtimalle gol oluyor..
Geyiq Team artık çoğu şutum gol oluyor 3 versiyonunu da oynadım ezberledim aynı şeyleri yapınca hep gol oluyo ama güzel oyun walla
Geyiq Team buraya screenshotlar koyalımmı arkadaşlar turnuva gibi bişiy yapalm kaç gol atabilioz güzel olmaz mı ???
Geyiq Team büyük resimmi ??? sadece oyun ekranını alın screenlere o zaman ufaltmanıza gerek kalmaz ve eklentilerden rahatlıkla koyabilirsiniz rssmi ;)
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 büyük resimmi ??? sadece oyun ekranını alın screenlere o zaman ufaltmanıza gerek kalmaz ve eklentilerden rahatlıkla koyabilirsiniz rssmi ;) pardon ya ben bu soruyu öbür coca cola oyunu için soracaktım neyse sordum işte nasıl koyuyoruz