Ricardo Antremanlarda ve maçlarda biraz değişiklik olsun istedik ve FIFA 2005'e Fenerbahçe Samandıra Tesisleri Patch'ini yaptık.Örnek resim sıkıntısı çeksekde televizyonlardan ve gazete resimlerinden aklımızda kalanları yapmaya çalıştık ama en çok hayal gücümüzü çalıştırarak bir şeyler yaptık,ortaya bu çıktı.Yine de güzel bir çalışma oldu... FIFA">http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=fifa/haberdetay&eylem=habergoster&haberid=1745>FIFA2005 Fenerbahçe Samandıra Tesisleri Patch Download Tüm sorun ve yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz...
Blackchap bi tane de Samandıra tesislerinin fotoğrafını koysaydında aradaki farkı veya benzerliği görebilseydik. (Bana pek uğraşılmış bişey gibi gelmedi).
Ricardo Zaten ayrıntılı resim bulabilseydim daha iyi bir şekilde benzetirdim yamayı,ayrıca uğraşılmamış birşey demişsin tüm textureyi değiştirdim.Ama emin ol bu işler kolay değil kolay olsaydı senin gibi herkez istediği şekilde yapardı...;)
ultrAslan_bayram EMEĞE SAYGILI OLALIM BRAVO ARKADAS GÜZEL OLMUSS AZDA UGRAŞMIŞ OLSAN GÜZEL ELİNE SAĞLIK..Haa Eklemek istiyorum Bide GS'nin Florya Tesislerini yapmaya Çalışsana :D Heralde fifa 2007 cıkınca biter :D..