SonKatip Eyvallah dostlar. Yorumlar için sağolun. Beğeniyorsanız problem yok demektir. Herşey daha güzel, daha gerçekçi bir PES için. İnşallah devamıda gelecek.
SonKatip Fatih bochumda olabilir. Yapılmayacak diye bir kural yok. 1 face 1 facedir. Face olduktan sonra istediğimiz takımda kullanırız. :) Fatih'in hangi takımda oynadığının ne önemi var...!
SonKatip Çok zor bir face. Acizane yapmaya çalıştım ama bence güzel oldu. Oyun içinde de gayet başarılı duruyor. Tabi yine de ufak tefek düzeltmelere gidilebilir. OSCAR CORDOBA Görüntüler:
NightWolf15 Dostum ilk facelerine baktığımda ilk calısmalarına gore gayet iyi olduğunu gordum kendini geliştirirse gusel işler yapar dedim ama bukadar kısa surede bukadar super faceler yapacağın aklıma gelmemişti Hasan bile oyundakinden daha gusel olmus sana tek diyebileceğim şey var MÜKEMMEL GİDİYOSUN devamını bekliyoruz.....
SonKatip Yorumun için teşekkür ederim emrecinar. :) Bu face'in hatlarını belirleyebilmek için O-Edit ile çok uğraştım... İBRAHİM ÜZÜLMEZ Görüntüler:
S O C I A L Z M Ben bütün yaptığın yüzlerine baktım ilk yapdıkların gerçeği söylemek gerekirse pek iyi olmamıştı ama sonra sonra baya güzel olan yüzlerin var.Ben en çok İbrahim Üzülmez'e bittim.Çok güzel gidiyorsun devam et...