hasandogan Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 dostum daha iyisini sen yap madem ben iyisini yaparım dedimmi? kötü olmuş dedim
denizlispor Orjinal Mesajı Yazan: J_Carew23 Forever Soccercenter!!!! İnşallah bidaha böle ayrılık yaşamayız... bencede
SonKatip Soccercenter kapalıyken, yabancı sitelere takıldık biraz. :) Bunlar yeni faceler. LUİS FİGO HEİTİNGA VAN DER VAART DİDA C.RONALDO TUNCAY SHEVCHENKO RÜŞTÜ PANCU
sseba&lefter ya koçlar ne oldu ki böyle. Niye kapanmıştı bizim bu site. Ana sayfa hala gözükmüyor. TSL yaması ne alemde? Nooldu takımlar dağıldı mı? Fener şampiyon oldu lig bitti :)
H-KaN Ya Sonkatip Tüm Yaptigin Facleri Bi Upload edersmisin ya??? benim PES bozulmusdu o yüzden yeni yükledim ve senin tüm yaptigin faclerde öylece silinmisdi.Cok Sahmete gecer
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: J_Carew23 Scorpion sence bi mahsuru yoqsa bana msn'ini özelden verebilirmisin? Bu tip mesajlarınızı lütfen p.m atarak hallediniz. :), Bu arada yorumlar için tüm arkadaşlara teşekkürler. Genişletilmiş bir facepack', yakın zamanda upload etmeyi düşünüyorum.Saygılar.
legendeleven **walla süper ya pancu da biraz daha çalışman lazım tuncay ın alnı biraz geniş olmuş rüştü de çalışman lazım ama diğerleri süper ya tebrikler**