SonKatip Neyse şaka bi yana, arkadaşlar oyunda kendi facelerini görmek isteyenler face yapılabilecek resimlerini buraya koyarlarsa boş zamanlarımda yapabilirim. :) Resmini buraya koymak istemeyenler, özelden pm de atabilirler.
SonKatip Maradona mı? Resim olursa yaparım tabiki... Üzerinde biraz daha çalışabilirim. Gördüğünüz eksikleri söylemeniz yeterli. :) NECATİ
denizlispor eksik yok valla, sadece anli biraz daha acik ama o da sac stiline bagli, bravo. :applause:
SonKatip Yorumlar için teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi saç stili Edit Mode. İstenildiği gibi ayarlanabilir.
frankly **SonKatip senin yaptığın facelerden daha iyisini görmedim.Gerçekten süper çalışmalar yakın zamanda konamiden teklif alırsın sen :) Bir tek Tugayı beğenmedim gerisi harika...**
SonKatip Teşekkürler, ani bir kararla kısmetse yarın sabah erkenden, hatta birazdan 15 günlük bir tatile çıkıyorum. :) Bilgisayarımı da yanımda götüreceğim ama gittiğim yerde internet sıkıntısı yaşayacağım... Yine de bi çaresini bulup zaman zaman yoklarım buraları :,(
NightWolf15 son katip su face i downloadını koy bari gitmeden İyi tatiller diliyorum arayacaz seni gercekten
SonKatip Arkadaşlardan bazıları özel mesaj atarak faceleri tekrar yayınlamamı istediler. Ben denedim, download ederken hiçbir sorunla karşılaşmadım. Nedenini bilemiyorum ama bazı arkadaşlar sorun yaşamış olabilirler. Bu nedenle bugüne kadar yapmış olduğum bütün faceleri bu dosyada tekrar yayınlıyorum. Sorun yaşayanlar buradan indirerekte deneyebilirler. Boyut: 911 kb Face sayısı: 37 ">http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=1NBFRCB2OUZY81ONGWXHKBP43L>font color=DarkRed>**DOWNLOAD**
#11 facelerin hepsi birbirinden güzel, tebrikler.. yolun acik olsun bu arada.. keyifli tatiller dostum!.. :)
mesutsahin10 hepinize helal olsun çok süper faceler yapıyorsunuz ibo ve son katip bana msnlerinizi gönderirmisiniz?
SonKatip Yorumlar için teşekkür ederiz. İnşaallah 10 gün sonra görüşmek dileğiyle, şimdilik hoşçakalın...