HaTcHeT Sizce Türkiye'nin en iyi yabancısı sizce kimdir. 1-Anelka 2-Ribery 3-Yattara 4-John Carew 5-Alex 6-Tomas 7-Effa 8-Syzmkoviak 9-P.Van Hooijdonk 10-Wederson 11-Tita :gol:
evolvo -songggggggggggggg- rigabere SONG.. KAMERUN ASLANI.. ( bu yaşta bu kariyer.. of of.. nediyim..) (bide aurelio var tabi çok etkili...)
tramp_1905 tarafsızolmak gerekirse alex suan turkiyedeki en ii yabancı gibi gözüküyor. Ama Yattara kadar rahat hareket eden adam gormedim dunyada, herif biraz kassa avrupadaki en ii kanatlardan olabilir belkide.Ribery icin fm de baktım güzel potansiyeli war ve gercekte de ii oldugunu duydum 21 yasında daha gorucez bakalım
Joetri Burasi pes 4 forumu,ne alakasi varki burayla?Neyse bende fikrimi yaziyim,Anelka,Alex,P.V.H,Aurelio,Song,Tomas,Yattara...
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: HaTcHeT Sizce Türkiye'nin en iyi yabancısı sizce kimdir. 1-Anelka 2-Ribery 3-Yattara 4-John Carew 5-Alex 6-Tomas 7-Effa 8-Syzmkoviak 9-P.Van Hooijdonk 10-Wederson 11-Tita :gol: Puahh Effa'da Hooijdonk'tan iyiydi.Bide yazmissin ikinci Ribery falan diye de çokmu taniyosun Ribery'yi?Bide burasi pes 4 forumu beyler lütfen biraz dikkatli olalim.
HaTcHeT arkadasım tek turkıye futbolunu bılıyosun galıba.. hem senı buraya kımse zorla sokmıyor.. dimi :(
m0K0k0 bence yattara ve alex anelka fln hava fenerliler maçtan önce 10 dakika oynasın yeter diyodu adam 15 dk oynadı kaleye şut bile atamadı :D kesin bu da ortega gibi gider fenerden :D:D
evolvo song song song sing a song... kardeşim kim nederse desin şuan türkiyede en yararlı yabancı... ilk 3 ü veriyorum... 1.song 2.aurelio 3.wederson
blind guardian bence en iyi yabancılar song ve tomas. Bunu söylememim tek sebebi de Galatasaray'ın tamamen çökmüş olan savunmasını 8 ay gibi çok kısa bir sürede muhteşem derecesine getirdiler. Ve takım arkadaşlarıyla uyumlular. Alex belki ilk yarı attığı ve attırdığı gollerle feneri kurtardı ama song ve tomas alex'in attığının kim bilir kaç kat fazlasını kurtardı. Bi de arkadaşlar konunun burda işi ne filan diye faydasız mesajlar yazmazsanız daha iyi olur. Moderatör arkadaşlar konuların yerlerinin neresi olduğunu bilecek kadar akla sahiplerdir bence. Bu yüzden konunun yeri burası diil diye mesaj atmayalım. Sadece kirlilik yaratıyo. Moderatörler gerekeni yapar heralde.
HaLuK tartışılan yer yanlış beyler burası PES 4 forumu burda türkiyedeki iyi veya kötü futbolcuların tartışması olmaz.Futbol forumundada benzer konular var yöneticiler niye hala müdahale etmiyo?
HaTcHeT Arkadaşlar benim herkesin görüşüne saygım war.. herkese teşekkürler.. fakat burada futbol konuşulmuyacak da ne konuşulacak arkadaslar
onduygu Şu anda kesinlikle Alex ama bence türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu tartışmasız GHEORGHE HAGİİİİ