ya cok konusuldu ama farklı bi cozum buldugumdan paylasayım dedim
bunu kurcalarken farkettim anisotrpic filter ile alakası yok ve cimenleri dumduz yapıyor ve kartınızı hic zorlamıyor nvidia surucu olarak http://palacetr.palace.ws/Nvidia7120.EXE linkindeki driver yuklu (baska driver olmaz) (bu linki bigbaba nickli arkadas vermisti onceden dalgalanma konusunda cok saolsun) oncelikle indirin (herhangi bir yerde yeni klasor acın) ve dosyaya tıklayıp klasoru secip extract a basın bitince ekran kartını aygıt yoneticisinden kaldırın bu arada nvidia driverınızı kaldırmayı soracaktır evet deyin ve yeniden baslatın sonra ekran kartını bulursa iptal e basın ve tanıtmayın sonra o yeni klasordeki setup.exe yi calıstırın hepsine evet deyip yukleyince yeniden baslatın bu tamamdır simdi bos ekrana sag tıklayıp gorunum=>ayarlar=>gelismis e tıklatın ordan yukarıda ekran kartınızın modeline basın sonra performans&kalite ayarlarına basın profil olarak Alice yi secin (bu eski bi oyundu sanırım) simdi ayarllardan esyonsuz suzmeyebasın ama yanına tik koymayın onu 2 yapın ve tamam deyip cıkın (ama uygulaya basmıyoruz dikkat) iste bu sekilde high falan oynayabiliyom cosuyom walla
anlatım biraz kotu oldu kusura bakmayın artık
ha bide orj oyundaki cimenlerden ise wolf var ise daha iyi olur