uaslan Arkadaşlar ben Pes 4 e stad yapmak istiyorum ama hiçbi bilgim yok Mesela stadı nereden alacam sonra neile dzüzenleyecem. Mesela pankartları nereden ekleyecem nasıl olacak su işi bana sıfırdan anlatırsanız çok iyi olur Şimdiden teşekkürler
beckham017 YA BENDE ÖĞRENMEK İSTİYORUM BANA DA YARDINCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EGER PROGRAM FALAAN GEREKİYOSA programı lütfen gönderin BANA ULAŞINNN LÜTFEN ""David_beckham_1988@hotmail.com""
saviola 654 beckham 017 site yöneticilerinden uyarı geleri büyük yazdığın için scn ye üye olurken söylüyo zaten forum kurallarında
Karubburak anlatan olsa bende yaparız karagümrüğün stadını am lütfen anlatırsanız detaylı olsun simdiden sağolun
Joetri stad yapamassiniz stadi editleyebilirsiniz sadece.Stadi we pes g.sden alip photoshoptan yeni seyler ekleyebilirsiniz.
mustea Orjinal Mesajı Yazan: Fingon Abi bende fotoshop yok yaa acaba nerden bulabilirim :,( photoshopa gerek yok paint te bile olur
_ScARFaCE_ Arkadaşlar belki alakası yok ama kusura bakmayın yeniyim ben fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadını oyuna nasıl atabilirim biri yardım ederse acayip sevinirim yani öle böle değil....
Joetri ya abi forumu biraz arstirinda yazin ya.Pes 4-We 8 yamalari forumunda yama yükleme problemleriyle ilgili konuda var!
uaslan ben birde sorundan bahsetmek istiyorum. Ben Grafic Studioyu kullanıyorum ama bin uzantılı dosyaları açmıyor ne yapmam gerekiyor
Sirius_Black BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİZE BU KONU HAKKINDA BİLGİ VERİRLERSE İYİ OLUR.LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN....
beckham017 Orjinal Mesajı Yazan: saviola 654 beckham 017 site yöneticilerinden uyarı geleri büyük yazdığın için scn ye üye olurken söylüyo zaten forum kurallarında doğru söylüyon dostum kusura bakmayın daha yeni öğrendim kuralları okumaya pek zamanım olmadıda :applause: ;)
serkann uaslan arkadaşım stat yapmana gerek yok iyi stat yapan arkadaşlar var onları indirebilirsin...