DeNiZ imkansız değil..ama ben o cvbın buraya c/p yapılmış olduğuunu düşünüyorum...cvp doğru..eğri düz mantığı yani...başka forumda üyeliğin var mı?
DeNiZ Biraz gıcık bir soru, onun için dikkatli düşünün... Bir odaya girdiniz, oda soğuk, cabucak ısınmak için hangisini yakarsınız? Gaz Ocağı, Mum, Soba
blueeda bu zeka sorusumu şimdi anlamadım?yoruma dayalı gibi :) çakmak varmı yakmak için?hem ben soba yakmayı bilmiomki :p
blueeda hem bu soru "Karanlık bir odaya girdiniz, oda da gaz lambası- mum- tüplü lamba var vede elinizde bir tek kibrit var. Önce hangisini yakarsınız?" diilmiydi?
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm imkansız değil..ama ben o cvbın buraya c/p yapılmış olduğuunu düşünüyorum...cvp doğru..eğri düz mantığı yani...başka forumda üyeliğin var mı? yok başka bir siteden c/p yapmadım da soruyu daha önce bir dergide mi yoksa dediğin gibi bir sitede mi ne görmüştüm cevabını kafadan yazdım direk zaten önceden bildiğimi bunu akıl etmem imkansız diye söylemişim :)
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm imkansız değil..ama ben o cvbın buraya c/p yapılmış olduğuunu düşünüyorum...cvp doğru..eğri düz mantığı yani...başka forumda üyeliğin var mı? yok başka bi siteden c/p yapmadım da daha önce bir dergide veya dediğin gibi bir sitede mi ne görmüştüm cevabını öğrenene kadar da baya bi işin içinden çıkamamıştım. sonra zaten demişim "biliyordum bunu önceden şimdi akıl etmem imkansızdı" diye
DeNiZ ok..blue bu o sorunun farklı versiyonu...zaten ısınmak için..sen cevabı vermişsin..çakmak var mı diye? cvp ta onları yakmak için gerekenler yok olcaktı..yani kibrit,çakmak vb..
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm ok..blue bu o sorunun farklı versiyonu...zaten ısınmak için..sen cevabı vermişsin..çakmak var mı diye? cvp ta onları yakmak için gerekenler yok olcaktı..yani kibrit,çakmak vb.. vay be farkında olmadan cvbı vermişim..ben biliodum zaten cnm:)
DeNiZ kullanacagınız rakamlar 7,7,2,2 her rakamı bir kere kullanarak 16 sayısını elde ediceksinizzz bunu yaparken sadece dört işlemi kullanın
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: rapper 2 yi 2ye böl dier 2yide 2ye böl sonra hepsini topla 16 ama sadece birer defa kullancan sayıları