Orjinal Mesajı Yazan: Makaay
böyle bi olayı update ile iliskilendirmen cok ilginc gercekten ki hangi update den bahsettigini bilmiyorum ama böyle bişeyin olamayacaını söyleyim
yanlız uptade yerine başka bir uptade yükleyince sböyle bir sorun olmuyordu. Ayrıca bu sorunu yama ile ilişkilendirme konusunda da: Ben bu sonuca varma konusunda öyle rastgele deneyip de sallamıyorum! 5-6 kez deneme yaptım yanlız sadece senin değil başka bir yamada aynı sorunu veriyordu. Sanırım başka bir sitenin yapmış olduğu Superb uptade yaması yapıyordu. Ancak tam hatırlamıyorum ama başka bir yama yüklediğimde bu sorun olmuyordu. Ayrıca bunu 5-6 kez tekrarlayıp(hep sıfır dan kurulum yaparak) denedim yine aynı sonuçlar. Bilmiyorum yama ile sorunu neden ilişkilendirdiğim konusunda açıklama yapabilmişimdir.
Orjinal Mesajı Yazan: edeoo
yanlız makaay ın yamasında türkiye ligi dışındakilerde oyuna başladıktan 1 ay sonra bariz bir yavaşlama oluyor acaba bu sadece bende mi oluyor yoksa başka kişilerde de oluyor
Ayrıca ben burada böyle bir durumun olduğunu ve bunun yama ile alakasının olup olmadığını soruyorum. Ancak siz (Makaay) böyle bir sorunun olmadığını belirtmek yerine "böyle bi olayı update ile iliskilendirmen cok ilginc" gibi bir ifade kullanman bana ilginç geliyor. :scn_olma: Ayrıca benim bahsettiğin www.soccercenter.com sitesinden Makaay ın CM 03/04 diye sanırım ekim veya kasım ayında yayınlanan Makaay ın CM için son güncel yaması isimli yamadan bahsediyorum.
Bakın tekrar söylüyorum: Benim herhamgi bir şekilde yapılmış olan bir emeğe karşı bir saygısızlığım yok ancak böyle bir sorunun yaşandığını ve bunun sadece bendemi yoksa başka kişilerde de mi? yaşandaığını soruyorum. Lütfen verilen cevaplara biraz daha dikkat edelim.
Ayrıca yapmış oluğun yama içinde Makaay arkadaşıma teşekkür ediyorum. :scn_ask: