Fener_Man Benim oyunumda sadece Türkiye-İngiltere ve Almanya açık olmasına rağmen Kanarya Adaları Milli takımından menajerlik teklifi geldi :whoa: bende kabul ettim.Etmez olaydım.Ülkede 3 tane takım var ve milli takıma seçilebilen toplasan 25 oyuncu var(1 kaleci).Size de bölee absürt teklifler geldimi hiç?
Pentagram_15 bu normal yüklediğin liglerle milli takımların bağlantıları yok yani milli takımların istediğini seçebilirsin lig yüklemenle alaka yok ben ingiltere milli takımını bırakıp Türkiye'ye geçmiştim ama başarısız oldu keşke kalsaymışım birde Brazilya milli takımına gitmek hiç kısmet olmadı bir türlü kabul etmediler oysa sistemleri benimkine çok uyuyor :( Buradan yetkililere sesleniyorum (Rıza Çalımbay gibi oldu ama) benim en büyük hayalim Fm'de bana brazilya milli takımından teklif gelmesidir.
BaDBoY banada ülkeden teklif geldi o da çek cumhuriyeti ama bu ülkedeki futbolcularda aynı kanarya adalarındaki gibi :D çok fazla futbolcuları yokh bende ayıp olmasın die 1 maç çıktım sahaya 1-0 yendik ondan sonrada direk istifa ettim tekrar teklif yaptılar ama kabul etmedim bi de 2 takım birden yürütmek zor oldu Çek Cumhuriyetinin kadrosu geniş olsa idare edebilirdim birazda kadronun geniş olmamasından bıraktım...
ELECTRIFY ya boşta kaldığınızda klüp ve milli takımlardan teklif geliomu fm 2005 te? veya bi takımı çalıştırırken başka ni takımdan teklif falan???
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu evet geliyor sen bi klüpteyken başka bi takımdan teklif geliyo demek...waaay be centilmenliğe aykırı ama oldukça gerçekçi... ;)
ELECTRIFY Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu evet başarı olursan geliyor cm dede geliyordu fm dede geliyor hayır ama ben şeyden bahsediyorum...yani işe başvuru yapmasan da geliyo mu??? demek o kadar başarılı olamamışız yaw... :D
Fener_Man Bu arada bi mucize gerçekleştirdim.Fildişi Sahilleri başında tek kaleciyle katıldığım (ülkede başka kaleci yok) Afrika Uluslar kupasını kazandım.Muhteşem zevkli oluyor !!! Yakında Fildişi Sahillerine Cumhurbaşkanı seçilirim herhalde :)
bjkseckin ben bi kere cl de yedek kaleci almamştm pletikosa sakatlandı kemal aslan ı koydum 1 gol yedi çok başarılıydı ama. 2-1 kazandm cska ya karşı. herkese tawsiye ederm:)
cHacHo valla ben çok istiom ülke takımı yönetmek, barış_makaay sen teklif veriosun dedi ama nasıl yapıldığını bulamadım. Oynuoz bakalım :) chelsea deyim loyalty 20 :)
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: Fener_Man Bu arada bi mucize gerçekleştirdim.Fildişi Sahilleri başında tek kaleciyle katıldığım (ülkede başka kaleci yok) Afrika Uluslar kupasını kazandım.Muhteşem zevkli oluyor !!! Yakında Fildişi Sahillerine Cumhurbaşkanı seçilirim herhalde :) orda drogba var baya iide kalcei olmamasi ilgiç ve komik:):):) hatta sen yakinda oranin yeni ataturku olrsun :cokkomik: :cokkomik:
Fener_Man Zaten Drogba'dan gerisi yalan :D kalecinin one-on-one 'ı 10 mu neydi :) o yüzden defansif oynatıyom takımı.tek forvet Drogba oynatıyom.koca nijerya'yı yendim :)