wilstrom YA ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM YILLARIN ÇOK ÇABUK GEÇİP OYUNDAN TAT ALMAMIN AZAMASI... ACABA MAÇLARIN TAMAMINI İZLESEM Mİ? FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ...
Pentagram_15 maçlarda takımım taktiğimden dolayı sürekli pozisyona giriyor ben o yüzden önemli anları izliyorum sadece maç içi göüntülerin hzılarını ellemiyorum orta seviye iyi ancak maçın hızını full yapıyorum tabi sana çok hızlı geliyorsa tam maç değilde herpozisyonu izleyebilecek şekilde ayarla ve maçın hızını biraz düşür ama içsahayı elleme can can sıkar bu sefer
Shevchenko Ben CM 2003-04'de bütün maçları oynadım nerdeyse 2003'den 2013'e kadar sadece arada 3-4 maç vardır izlemediğim , tabi yazındı günde 7 - 8 saat deviriyoduk
Intimate_and_Freedom ya ben mac zamanini hizlandirdigim da sanki az gol oluyo gibi geliyo.... yada guvenemiyomuyum neyim..
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Intimate_and_Freedom ya ben mac zamanini hizlandirdigim da sanki az gol oluyo gibi geliyo.... yada guvenemiyomuyum neyim.. bence sana öyle geliyor
emsworld Walla benim maçlarım çok dolu dolu geçior hızlandırmak için yapılabilecek herşey yapmış olmama rağmen.... bir sürü pozisyoın oluo bazen de salak salak pozisyonları gösterio sinir oluom ............. Maçın sonucu ilk yarı belli olduğunda sadece spkiere geçiom hemen bitsin die......
RubenMartin abi son süratte oyun bana oyuncak gibi geliyor walla tiksiniyorum.. O yüzden ortada karar kıldım...