Pizarro beyler bende zoom adsl war tam özell,klerini bilmiyorum da benim adsl çok yavaş hız testi yapayım dedimi onu bile açmadı şu an buraya bile zorla giriyorum nasıl hızlandıracam adsl yi sildim şimdi bi daha yükledim hala yawaş Confused
frankly nasıl mesela 30 sn giriyo sonra hiçbir yere girmiyomu ben bi onu biliyorum çünkü az önce onla baş ettim.
Pizarro yok bea abi benimki o tür sorunlar dan değil biraz kasınca açılıyo siteler ama mesela www.soccercenter.net açılmıyo açılması yarım kalıyo ama google açılıyo arama yapabiliyorum ama nedendir bilinmez adsl acayüp ağır bi şeyi indirmemde bi hızlı indiriyo kafasına esmezse aşırı yawaş indiriyo mesela 5kb/sn sanırım böyle oluyo bazen 15kb/sn bundan fazla yukarıya cıkmıyo ne yapmalıyım ??? yardım beyler
emsworld Ya sen onu yerine sor dicem de sanada kim yardım etcek o da ayrı bir konu......... ADSL Destek Hattı'nın durumu ortada..... walla arama makinen daha da mahvolur......... :)
Pizarro haklısın walla ne yapalım böyle takılacaz ama buraya msj yazana kadar 30 dk geçti offfffffffff
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 Benimkide Adsl sitesine göre değişiyor ama mp3 leri ortlama 100 kbps ile indiriyorum. 1024mü-2048mi ben 35-40larda sürünüyorum 256adsl ile :)
erelfb bendede zoom 5510 usb war genelde 15-25 arası indiriyorum çok nadir oluyo 5kb/s ile indirdiğim..