cracks ya beeler ben tuş ayarlarını yapıom ama kaydetmio.kaydedio ama her oyuna girdiğinde tekrar ayarlamak zorundasın.ne apabilirim.
cracks Orjinal Mesajı Yazan: henry_669 walla ilinç bi durum..sen oyun dısından mı ayarlıyon yoksa optionsdan mı..optionsdan yapmayoı dene.. hep optionsdan ayarlıom.hem saedece tuşl ayarları diil.yaptığım hiç bi ayar tutmöuyo
evolvo ayarları windowstan yap yane pes4 settings tem.. ayrıca oyun içi bi ayar yapınca.. oyundan exit ile çık bir tam baç yap sonra çık.. bazen oluyo böle apukluklar...
bandobras bak ne diyeceğim oyun dosyasını yani konami ki program files da dır gizlimi?eğer gizliyse saklayacak yer bulamıyordur.sen ayarları yaptığında do not save gibi şeyler yapıyor mu?
GeNc_fb1907_23 hatırladıgım kadarıylen ayarlar pes klasorundeki "settings.dat" dosyasında saklanıyo istersen benim dosyayı sana atıyım bi dene (bana cok sacma geldi ama)
[H@CK€R]***KORS@N*** ekteki dosyayı yükle zipin içinden çıkan dosyayı oyunu kurduğun dizine kopyala sonra sağ tıklayıp düzelte bas,oyunu kurduğunun bölümü belirt kaydet ve çık.Daha sonra bu dosyayı iki kere tıkla çıkan soruda evete tıkla,tamam yap..
evolvo oyunu silip tekrar kuruncadama olmuyo... c/windows/prefetch klasöründe de pes4 le başlayan bi dosya vardır onuda sil... ama... ( tüm pro evolotion soccer adlı dosyaları sil.. saveleri sakla yeniden kur..)
digimax dostum oyunu C YE kur sonra register kayıt defterine aç.setting ayarlarını yap tekrar aç ve kaydet.sonra option diye kayıt dosyası çıkması lazım.o dosya çıkmışsa olmuş demektir..
magnus_puer arkadaşlar sorun bende de oldu. şöyle ki; hardiskim ikiye bölünmüş durumda. ben c:progrm files/konami ye kurmustum oyunu.butonları save liyordu. onu sildim d:progr.fil/konami ye kurdum bu sefer save lememeye basladı. ki win xp d: ye kurulu. sanırım .dat dosyası üzerindeki ayarlarla alakalı bir sorun bu.