samurai23 Arkadaşlar bende usb joystick vardı oynuyodum pes4 de bi süre sonra tekrar çıkartıp taktığımda bilinmeyen aygıt yazdı ve o gün bugündür tanımıyor sizce neden olabilir???bilen biri yardım etse :yikes:
cracks Orjinal Mesajı Yazan: samurai23 Arkadaşlar bende usb joystick vardı oynuyodum pes4 de bi süre sonra tekrar çıkartıp taktığımda bilinmeyen aygıt yazdı ve o gün bugündür tanımıyor sizce neden olabilir???bilen biri yardım etse :yikes: aygıt yöneticiden sürücüsünü güncelle.
samurai23 cd si var her iki türlüde denedim ama olmadı meret yani arada bir insa ara yüz... falan diye tanıyor sonra yeniden başlattığımda tanımıyor kafasına göre takılıyor anlıyacağınız anlamadım sauuuu :baterist: lun
samurai23 bilmiyorum ama arada sırada tanıyıp sonra birsüre sonra bilinmeyen aygıt yazması garip.sürekli tanımasa tamam elektronik alet hassas tabi falan dicem ama gel gör durum böyle :bilmemki:
cracks Orjinal Mesajı Yazan: samurai23 bilmiyorum ama arada sırada tanıyıp sonra birsüre sonra bilinmeyen aygıt yazması garip.sürekli tanımasa tamam elektronik alet hassas tabi falan dicem ama gel gör durum böyle :bilmemki: baK önde bitane usb giriş yeri vardır.bide arkada...arkdaakine takıon dimi.
samurai23 tabiki önceden başka nasıl tanısın ama olmuyo işte tekrar anlamadım neyse saol yinede :elsalla:
yasinatalay1905 eger taktıgın usb portu usb 2.0 ise service pack 1 i kurmadan o portu her zaman kullanamazsın ben de game pad ile oynuyorum aynı sorun bir ara vardı
merq_t ben yeni logitech rumblepad 2 aldım kıpraşım+ analog var öne taktıım içn akşam çıkarıyorum hiç sorun çıkmadı daha..
digimax Orjinal Mesajı Yazan: samurai23 Arkadaşlar bende usb joystick vardı oynuyodum pes4 de bi süre sonra tekrar çıkartıp taktığımda bilinmeyen aygıt yazdı ve o gün bugündür tanımıyor sizce neden olabilir???bilen biri yardım etse :yikes: dostum aynı sorun ben de de oluyordu.bazı programları sildim.biraz düzeldi sanki.directx den de olabilir..
samurai23 abi bende 9c yüklü onu nasıl 9b'ye çevirebilirim veya sorun varsa nasıl başka bir direktx yükleyebilirim :eek:
ua_gokhan1905 BENİM GAMEPAD Bİ ARA ÖYLEYDİ FAKAT BAKTIM KABLODA KOPUKLUK VARDI Bİ YERİNİ OYNATIYORDUM GİDİP GELİYODU SONRA ORAYI BANDLADIM DÜZELDİ ŞİMDİ OYNUYORUM BENCE KABLODA Bİ KOPUKLUK OLABİLİR :hugs: :hugs: :hugs: