toxitishere SADECE 2 PLAYSTATİONU BİRBİRİNE BAGLAMAK İSTEDİGİMDE NETWORK ADAPTORU LAZIMMI. .VEYA BUNU NASIL YAPABİLİRİM.NETWORK ADAPTORUNDE HARDDİSK LAZIMMI VEYA HARDDİSK SADECE İNTERNETTEN OYUN İNDİRİP CALISTIRMAYAMI YARIYO.İNTERNETE NASI BAGLANIR.NETWORK ADAPTORU GİBİ BASKA ALTERNATİFLERİM VARMI.ADSLİM HUB V.S HERSEYİM VAR BUNLARIN USERİNDEN CESİTLİ KABLOLARLA İNTERNETTE GİREBİLİRMİYİM.NASI KABLOLAR KULLANMAM GEREKİYO.DAHA ONCE KULLANAN VARMI.BU ARADA NETWORK ADAPTORU İSTANBUL DOGUBANK 4.KATTA UFAK BİR DUKKANDA SATILMAKTADIR.YALNIZ ADAM BUNLA BERABER CİPİN DE DİSTİRİLMESİ GEREKİYOR DEDİ.BUNUN MALİYETİ 350 MİLYON.BU COK PAHALI GELDİGİ İCİN BASKA YOLLARI DENEMEK İSTİYORUM.SYPHON FİLTER ARANIZDA OYNADIYSANIZ NETWORK ADAPTORU İLE NASI OYNADINIZ BU SORULARIN CEVAPLARINI VERİRSENİZ COK MAKBULE GECER YAKLASIK 2 AYDIR BUNUN İCİN UGRASIYORUM AMA Bİ OYUN İCİN 350 MİLYON COK FAZLA.BİLGİNİZ VARSA LUTFEN SOLEYİN................
The Groove arkadaşım şimdi onun için ps2 modemleri war .Mesela NFS Underground oynican play online ye girecen modemle 10 saat internete girip başkasiyla oynican :)
LENNOX Benim anladigim kadariyla sen ps2 online oynamak istiyon, bak network adaptor'u ps2 arkasina takiyorsun, internet kablosunu bir cikisini network adaptore ve obur cikisinida modem'in arkasina sokacaksin....(insallah budur cevabina yanit)
toxitishere baba sen ne akıllsın benim istedigim orda gayet acık ben online oynamak istemiyo iki tenesini birbirine baglayarak oynamak istiyom kablolarla olmuyo baska bi yolu varmı
gezcin merhaba arkadaşım kablolarla olması lazım hub gereklimi onu bilmiyorum ama hubla oluyor kesin çünki cafe için bir program gördüm cafe takip programı eğer bu alet network yapıyorsa oyunda oynanabilmesi lazım