Takımlar oldukça dengeli bence Doğunun sorun yaşıyacağı tek yer pf olur çünkü büyük ihtimal Grant Hill 4 numara başlıyacak Batı'da ise pg sorunu olacak McGrady ya da Kobe pg başlıycak ;
**Iverson-McGrady(Iverson en azından pg da oynayabilen bi oyuncu ve bu sene pg oynuyor McGrady ise bir şutör oyun kurmayı seven bi oyuncu deil Doğu'ya bir +)**
**LeBron-Kobe(Bana göre şuanki istatistikleriyle LeBron Jordan'dan bile ii olacak çünkü herşeyi yapıyor ayrıca Kobe şuanda sakat oynamama ihtimali de yüksek Doğuya bir + daha**)
**V.Carter - Garnett (Carter çok formda, K.Garnett ise son 2 sezondur en kötü performansını sergiliyor ama Garnett'in en kötü performansı dediğimiz bile 15 sayı 10 ribaund olduğu için ben Batıya bir + verecem ancak Carter yeniden doğdu ve bu show maçında da belki de hayatının performansını gösterecek kendini kanıtlamak için bunu da dikkate almak lazım ama hadi yine de batıya bir + diyelim**)
**G.Hill(J.O'Neal) - T.Duncan(Eğer G.Hill ilk 5 başlarsa Duncan ezici bir üstünlük sağlayacaktır ama Hill ilk 5 başlasa da Jermaine'nin daha çok süre alacağını sanıyorum Jermaine Duncan karşısında atletik özelliğini gösterirse çok etkili olacaktır üstelik cezası bittikten sonra müthiş formda ve hırslı bence ortada ancak ben yine de Duncan'ın adından dolayı ve Hill'in ilk 5 başlama ihtimalinden dolayı batıya bir + daha ekliyorum**)
**Shaq - Yao(İşte geldik ezici üstün olan Shaq'ın bölümüne Yao bence All Star kadrolarındaki en kötü pivot yani Brad Miller ve Ben Wallace hatta seçilirse Ilgauskas dahi Yao'dan daha dayanıklı ve güçlü oyuncular üstelik Ben Wallace dışında da hepsinin Yao'dan daha çok skor potansiyeli var ama Çin'den gelen oylarla büyük ihtimal oy şampiyonu olarak ilk 5 başlayacaktır burda Doğu'ya bir + daha**)
**Sonuç olarak Guardlarda Doğu,Forvetlerde Batıyı üstün görüyorum bu sadece ilk 5 lerde değil benchlerde de öle Guardlarda benchten gelecek Kidd-Nash ayrıca Carter-McGrady Jermaine-Amare ve tabi ki Shaq-Yao kapışmalarıyla müthiş bir maç bizi bekliyor olacak!Favorim Doğu**