Joetri Yaptigim option filei gelistiryorum.Tüm oyuncularin güçleri yeniden ayarlanicak ve son transferler yapilicak.Çok güzel bi option file olucak gerçekten simdi yapmaya baslarim,1.5-2 saate kadar biter.
sseba&lefter Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Yaptigim option filei gelistiryorum.Tüm oyuncularin güçleri yeniden ayarlanicak ve son transferler yapilicak.Çok güzel bi option file olucak gerçekten simdi yapmaya baslarim,1.5-2 saate kadar biter. sağol fenerli kardeşim. Dediğim gibi milli takımlara ve Avrupa'daki son transferlere de bak tamam mı?
Joetri Orjinal Mesajı Yazan: henry_669 abi bunu yukleyınce diğer yaptıımız seeler(4 buyukleer, tezahurat,)fln gitcekmi? Yok yok gitmicek merak etme.Zaten 4 büyükler patchin üzerine yapicam.
m0K0k0 güçleri iyi ayarla birader son tranferleride yap bjk ninkinide yap bende juanfranla ahmet dursun yokda hadi kolay gelsin
Joetri hayir hiçbisey gitmicek.4 büyükler patchin üstüne yapicam dedim.4 büyükler patchte gitmicek. Desteginiz için de tesekkür ederim.
Joetri Rest of the world tiye tabir edebilecegimiz takimlari bitirdim.Milli takimlari da bitirdim.Türk takimlarindan Besiktas ve Fener'i bitirdim.Diger takimlar kolay zaten.Galatasaray'ada simdi basliyorum.
zözden Bunu EditPES4OptionFile ile mi yapacan? Bide 4 büyüklerde rüştü nün(FB) yaşını da düzelt. Bonus oyuncuların yaşlarını düzeltecek misin?(Hagi=29 diyo) Transferlerin hepsini mi yapacaksın yoksa belli takımlarınkini mi?
Joetri Tüm takimlarin transferlerini yapicam.Yas konusunda tamam.Bu option fileida edit modedan yapicam.Bonus oyuncular konusunda bi bilgim yoktu eger bonus oyunculari bulursam düzeltirim.
Joetri Bazi sorularim var; Galatasary'in genç oyunculari sunlarmiydi, Cafercan Aksu Mülayim Erdem Arda Turan Özgürcan Ozan Son Konya maçinda oynayanin adi sanirim Ugur'du onun soyadi ve mevkisi ne?
Joetri edit modedaki reigister playerden çok rahat yapiliyo. Bersiktas'da ve Galatasary'da bazi oyuncular çikmayabilir çünkü çok fazla oyuncu var özellikle Besiktas'ta.
Joetri Beyler bitmek üzere.Galatasaray ve Besiktas'i yaparken geberiyodum :) Yap yap bitmiyo :) Neyse,avrupa takimlarinida bi daha gözden geçiriyim downloada sunarim.Bu arada bi uyarim var Fabiano Cruzeiro'da.
Joetri galatasary sigdida besiktasda problem çikti.Dandiklerin disinda Ali Günes giremedi kadroya.E o da çalisip girsin kardesim :) Dedigin oyuncularinda hiçbirini yapmadim gençleri koydum hep. Bide Albertini'yi bulamiyorum oyunda Milan'da da yok Lazio'da da.Nerede acaba bilen varmi?
Joetri Koydum koydum.Albertini'yi de buldum Atalanta'daymis arkadas.Neyse buyrun option file Trabzonspor'u ayarliyamadim çünkü acelem var.Ama güzel bisey oldu buyrun; http://d20.yousendit.com/D/360FOJ2HYX2C30F4XXDHIEL734/Option%20file.zip
Joetri Bide bu versiyonda Ahmet Dursun ve Fevzi Elmas transferlei yok.Acelem vardi onlari da unutmusum.Yarin bu transferleride yapip yeni bi option file yayinlarim.
Joetri ya bide bugün iki saat kadar internete giremicem yine bi problem çikarsa yarin yardimci olabilirim.. Link: http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=32SI61X8COC0F056T0FU8WFV1X Bu linke tikladiktan sonra click here to download the filea tiklayin.
m0K0k0 nasıl arkadaşlar güzelmi güzelse bizde indirelim bide save ettiğimiz oyunlara bişi olmuyo deme,,?