erelfb beyler ben ne zamandır düşünüorum e harfi ile başlayan 3 tane meywe bulamıyorum :cokkomik: siz biliosanız yazın :yikes: :cool:
*{Bå®ô$_1905}* Of bu irenç bi klasik espri... Al iste 3 tane ; 1-) Erik 2-) Elma 3-) Evlat(Insanligin meywesi)
hasan_ayvaci ya kasmayın kendinizi.. çok salakça bişey işte: erik elma evlat(insanın meyvesi) başka bi cavabı yok..
Overkill Bu şeye benziyor, isim şehir hayvan'da "N" harfi ile başlayan hayvan bulmaya. Ben hep nil timsahı derim ama kimse kabul etmez genelde..
>>>©®AZY<<< Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Bu şeye benziyor, isim şehir hayvan'da "N" harfi ile başlayan hayvan bulmaya. Ben hep nil timsahı derim ama kimse kabul etmez genelde.. yaw var öle bişiy ben gerçekten gördüm.Bizim buraya gel nil timsahı yılanı kaplumbağası kabul ediyolar.... :cokkomik: :grup::scn_oku:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Bu şeye benziyor, isim şehir hayvan'da "N" harfi ile başlayan hayvan bulmaya. Ben hep nil timsahı derim ama kimse kabul etmez genelde.. Ben hep Nepal kaplanı derim we kabul edilir ;) :scn_uyku:
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: hasan_ayvaci ya kasmayın kendinizi.. çok salakça bişey işte: erik elma evlat(insanın meyvesi) başka bi cavabı yok.. yahu ne laftan analamaz adamsınız size evlat ı bende biliyorum dedim başka bşey yokmu diye soruyoruzz :mad: :mad: