>>>©®AZY<<< Gsye Crespo,Batistuta,Gökdeniz,Adu Bjkye dugarry,karambeu lizarazu filan bir kaç defans ta yıldızlar geliyodu reddettim.
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: pman_714 ya beyler free transfer nası yapıyonuz . free dediğiniz kontratı bitip açıkta kalanmı sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala imza attıra basıp anlaşırsan kontratı bittiği günün ertesi günü senin takımına gelir ve böylece de free transfer yapmış olursun mesela gökdeniz ile fatih tekke'yi transfer listene koy 6 ay kala haber geliyor sende imza attıra basıp free transfer yapıyosun
wasichu öyle isimler yazmışınız ki şaşırdım desem yeridir...öncelikle kaçıncı sezonda aldığınızı yazarsanız şaşkınlığımı atacam üstümden... crespo yu galatasaray'a ben de getireyim dedim ama gelmedi... ilk sezon türkiye de başlayanlar sol kanat için bayram bektaş'ı düşünebilir...
Pentagram_15 ya şaşıracak birşey yk arkadaşlar free aldıkları tarihleri belirtmemişler yoksa her oyuncu freeye düşer ben Buffon'u free aldım 2007 sezonunda Juve'de aldığı paranın 2 katı maaş ve bonus ödeyerek
Fener_Man ya arkadaşlar bu crespo,anelka nasıl geliyo türk takımlarına ? benim maaş bütcem yetmiyo bi türlü.en fazla aylık 200.000 verebiliyom.Fb'de Alex bile şimdi 230.000 istiyo.bi ton bonus fln verdim kabul etmiyo.yönetime maaşı arttır diyorum yoq yeterli diyolar :p
Pentagram_15 evet o büyük bi sorun çözümü ancak oyuncu satarak verilen maaşı arttırmak veya illegal yollarla klübe para kazandır ;)
Fener_Man Ya kasada para gani :) Transfer bütcem 40 mlyn $ .Ama aylık maaş en fazla 200.000 $ oluyo.bende bi key player'ıma en yüksek maaşı verip yıllık %25 maaş artışı veriyorum.Böyle biraz daha artıyor üst sınır ama yetmiyor
balcova612 arkadaşlar zaten yazdıklarını 2005 itibariyle kontratları bitiyor.örneğin fatih tekke ile gökdeniz trabzonla kesinlikle anlaşmıyorlar.kontratı 2005 de bitenler kısaca yasin karaça(am/frlc),tim wies(gk),santana(amlr)..yani sizin forumda bahsettiğiniz oyuncular zaten her takıma geliyor..benim önerim aynı kişileri yazmayın.yeni isimler katın.mesela ernest Faber(drc) bu oyun başında Free..ve çok iyi oynuyor.bu tarz oyuna başlar başlamaz bildiğiniz oyuncu varsa iyi olan yazın paylaşalım..yoksa aynı isimler hakkında konuşmak bana göre pek bilgilendirici olmuyor..
mummillion gs ye david pizarro, mauro esposito,gravesen, anelka, nihat kahveci,tudor,dyer ve hatırlamadıım bicok isim
serhatbegendi Ronaldinho,Puyol,Eto'o ve Roberto Carlos'u transfer ettim.fenerbahçe'yi 5 sene üst üste şampiyon ettim ve halaa ediyorum