khanruler Türkiye süper liginde devre arası yapılan tüm transferleri nerede bulabilirim bilen bi kişi varmı
Pierre Van Hooijdonk nasi yani oyun icindemi mesela solemi oyunda Fenerbahce-Okan yilmaz GS - Freddy adu onlari gosteren bir tablomu
khanruler hayır onu kastetmedim gerçekte mesela fener-anelka gs-ribery b.b.ankara-ümit karan gibi tsl deki tüm takımların devre arasında yaptığı transferler
Pierre Van Hooijdonk yanlis yerde acmisin konuyu o zaman futbol forumda acsaydin ama bilmliorm onlari bulabilcegin bi yer bi suru futbol sitesi biliom mesla su siteyi biraz karistir vardir belqi www.ajansspor.com
khanruler yardımların için saol verdiğin siteyi biliyorum o sitede bulacağıma eminim ama tüm takımların haber arşivlerine tek tek bakmam gerekecek uğraştıracak yani. Ben daha çok tüm transferlerin bi sayfada verildiği bişey arıyodum yinede ilgilendiğin için çok saol
Pentagram_15 forumla çok bağlantı kuramadım ama buraya yazmanın nedeninin Fm'ye editorle bu transferleri aktarmak olduğunu düşünüyorum, zaten aksini düşüncek olursak bu kadarda forum kullanımıyla alakasız bir üye olman gerekir buda insana pes dedirtir
Capable23 abicim aslında bu transferler ile ilgili bi patch çıkarılırsa iyi olur. şimdi editöre bulaşmak biraz sakat o bakımdan patch en iyisi.ben anlasam çıkartırımda anlamıyorum. Kahretsin...!
Fevzi Orjinal Mesajı Yazan: Capable23 abicim aslında bu transferler ile ilgili bi patch çıkarılırsa iyi olur. şimdi editöre bulaşmak biraz sakat o bakımdan patch en iyisi.ben anlasam çıkartırımda anlamıyorum. Kahretsin...! zaten 3-5 satır yukarı bakarsan fm forumunda görürsün kocaman data update çalışmaları diye bi başlık.büyük usta makaay zaten yapıyo bi patch
Capable23 benim zaten ona bi itirazım yok speedy. seninle tartışmayacağım. çünkü neyin peşinde olduğunu anlamadım.
Fevzi yok dostum bişi tartışmıcam zate ben senin haberin olmadığını düşündüm bu makaay'ın patchten ondan öyle yazdım yanlış anlama