Hami(10) Evet bu ilginç sims tarzı olan yaşam similasyon oyunu çıktı alanlar yada alacakların fikirlerini alalım oyun +18 ona göre :)
Hami(10) cevap vereyim sorulara 1 gb oyunun boyutu. nerden indirceksin ya bi torent sitesinden yada warez siteden oda olmadı paralı alıcan . normal bir oyun bu ek paket değil öncesi yok alıp almamak oynayıp oynamamak keyfinize kalmış aam deniyin bence 1 kere
Geyiq Team Baba bu Singles gibi diilmiş yani şşeeeetme sahnelerini veya münasip yerlerini göstermiyomuş....ama tam bilmiyorum....satıcılar +18 demez...onlara göre hava hoş :D
JustRelax **Oyunda Playboy dergisinin Kapağını biz tasarlıcaakmışız.. Film Çekimi , Mekan gibi şeyer var diye duymuştum :p**
SaMSoN Bu oyunu oynamak istemenizin sebebi stratejik öğeler taşıması ya da aksiyon sahneleri bulundurması değil sanırım :)
fredrik_ljungberg abi harika bi oyun yaaa bunu bir yerden alalım ben bunu kaçırmam allah için alırım.. ama biraz adaha anlatın bakalım
Hami(10) alanlar oynayanlar anlatsın anlatıcak çok bişeyde yok sims gibi amacın playboy imparatorluğunun başına geçip yönetmek