buco007 Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Bu Adriano'nun yüzü :) Adriano mu? :cokkomik: Adriano görmesek yutturucan
SCoRPioN ® Player ID'den bakabilirsin. Bu Adriano Face. Edit Mode'tan yapmışsını bunu sen. Kesinlikle kendi Editlediğin bişey değil. Inter'den Adriano'ya bak istersen..
buco007 Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Player ID'den bakabilirsin. Bu Adriano Face. Edit Mode'tan yapmışsını bunu sen. Kesinlikle kendi Editlediğin bişey değil. Inter'den Adriano'ya bak istersen.. Valla o-edit 3d modelle yaptım
SCoRPioN ® Nobre yaptım bende. Ama nedense Inter Formasında :D Oğlum milleti kandırmaya çalışmayın, adam gibi yapın öyle koyun.
NayguleR Bende diyom bunu bi yerden tanıyorum ama çıkartamadım :) sabahtan beri tımm Böyle Yaparak hiçbşey elde edemezsin buco007 ;)
SCoRPioN ® Edit Mode'tan seçersen küpesiz, veya Adriano'nun screenini çek Print Screen, Photoshopa yapıştır küpesiz çıkar. __________________________________________ Olur böyle vakalar, SCoRPioN ® yakalar :D
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: SCoRPioN ® Olur böyle vakalar, SCoRPioN ® yakalar :D Helal laaannnn :D
SCoRPioN ® Yok canım bunu yakalamak önemli bişey değil. Ama Nobre diye Adriano'yu yutturmak kullanıcı milletine hata bence.
takunya En gerçek Nobre'yi ben yaptım. Milleti kandırmayın! Ayrıca Nobre'yi Brezilya milli takımına ekledim. ıı şey orda altta Adriano yazıyo ya hah işte o Nobre'nin göbek adıymış. Yaa.
denizlispor Orjinal Mesajı Yazan: takunya En gerçek Nobre'yi ben yaptım. Milleti kandırmayın! Ayrıca Nobre'yi Brezilya milli takımına ekledim. ıı şey orda altta Adriano yazıyo ya hah işte o Nobre'nin göbek adıymış. Yaa. sagol arkadas bilmiyordum, bu nobre neymis :lol: :D