zözden Arkadaşlar bana OCAK ayında yapılan transferleri söyleyebilir misiniz? Pes 4 de para_we8'e ekleyecem ve Master Lig de oynayacağım. :D
saviola 654 hakan yakin:galatasaray anelka:işlem bitti sayılır ama istanbula gelmiyor her nedense şimdilik bukadar tranfer gerçekleşti ama sende türk ligi var sa diğer transferleri söyleyeyim baliç:konyaspor şimdilik bu kadar oldu sanırım ...........
dozzi Orjinal Mesajı Yazan: zözden Arkadaşlar bana OCAK ayında yapılan transferleri söyleyebilir misiniz? Pes 4 de para_we8'e ekleyecem ve Master Lig de oynayacağım. :D beşiktaş: ahmet dursun
bloodgod f.inzaghi (bologna),morientes & pellegrino (liverpool),bazzani (lazio),gravesen (r.madrid),gronjkaer (a.madrid tam emin değilim) c.batteia(everton)
KingH Cok iyi, bana da faydasi oldu^^ ve Ilhan Mansiz(Hertha BSC) imzayi atti... Ama bence bu'da yapar^^ www.transfermarkt.de (Anlayanlar icin)
saner http://www.winning-eleven.com/transfers.htm daha önce yazıyodu, şindi güncelleniyor olmalı..sadece transferler mi?..hayır wepes ile ilgili bi çok şey...:pP)