terran48 bende 6600 vardı.şimdi p910i almak istiyorum.sizce iyimidir.?neyi tavsiye edersiniz.6600 dan iyi olması lazım.şimdiden teşekkürler.
götveren arkadasimda p900 war ve cocuk satmak istio gittigidiyor.com a 750 melyon a birakmiş...diorum delimisin telefon birakilir miii.....ama dio nokia alcam nokia coştu...belki bi fikir edinmişssindir:D bence biras bekle nokia nin hakkaten deli dehşet modelleri war dokunmatik ekranli faln p900 gibi p910i nin farki nedir bu arda???
muzzy..! p900 renk derinliği 65K p910ininki 240K fark budur Bu arada nokianın 7710 die bir telefonu çıkacak ki bayaa güzel gibi. 1500 YTL olur o da
Pentagram_15 biri bana s700i hakkında detaylı bilgi verebilirmi burada olur msnde olur hiç fark etmez bu telefonu alacağım ama t68i de yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum symbian var mı? java 3d çalıştırıyor renk derinliği 262K ama daha detaylı ve yüklene bilen programların uzantılarını bilenler var mı? sadece .jar veya .jad mı? .sis veya başka bir uzantılı dosyaları çalıştırıyormu (kilitler problem değil hepsini açarım ada yeterki desteklesin)
terran48 p900=klavye yok,65k renk, p910i=tam klavye+262k renk,word,excel,pdf dosyalarını açar(nokialarda böyle özellik yok sadece word açıyor.)
muzzy..! s700i de SYMBIAN die bişey yok. Bu yüzden de .sis in s sini bile kuramazsın. Ama k700i gibi kilitli de olabilir tam emin değilim. Bu arada fotoğraf kalitesinin da 6630 dan kötü olduğunu "duydum değil gördüm" :D