uykucu aras arkadsalar skype yi yukleyeym mi bi zarar werir mi bilgisayara? bilenler yardım etsn ltfn telefonda knusur gbi konusamay ayarıyoms insanlarla
oguzkasirga dostum sanırım sende o programı TV de gördün, bende yükliycem bilmiyorum nası bişey, kuran varsa haber versin
Hami(10) ben yazın denedim ses çok çok net değil msn de mikrofonla konuşurmuzsun gibi pek farkı yok biraz daha net deneyin zarar çıkmaz
Flexy yok ben kurdum baya memnunum almanyadan amerikadan avustralya ile fln konusuyorum sesde güzel yani sirf konusmak için deil chat de yapabilrsiniz
YeshiL **Gereksiz Bi Program Diyenlerin Aklına Şaşıyorum.Program Süper Yaw Siz Ne Diyorsunuz Sesli Chati Msn'den 10 Kat Daha İyi Ve Skype Kurumlar Arası Kullanılacak Diye Duydum, Burdaki Milli Eğitim Müdürlüğünden. Kabarık Telefonlardan Kurtulurlar. Aynı Şeyi Sizde Yapabilirsiniz...**
muzzy..! Yakında Google da böyle bir uygulama başlatıcakmış SKYPEE altyapısını kullanarak. Sitede yazan telefon numaralarını(yani şirketlerin telefonları) ücretsiz arayabilecekmişiz.
44ahmetov Orjinal Mesajı Yazan: Esener Gereksiz Bi Program Diyenlerin Aklına Şaşıyorum.Program Süper Yaw Siz Ne Diyorsunuz Sesli Chati Msn'den 10 Kat Daha İyi Ve Skype Kurumlar Arası Kullanılacak Diye Duydum, Burdaki Milli Eğitim Müdürlüğünden. Kabarık Telefonlardan Kurtulurlar. Aynı Şeyi Sizde Yapabilirsiniz... +1 arkadas