DOOMHAMMER1903 yok çizim güzel, sadece texture görünmüyor. Layer seçeneklerinde logolar haricinde multiply yapmayı unutma
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: DOOMHAMMER1903 yok çizim güzel, sadece texture görünmüyor. Layer seçeneklerinde logolar haricinde multiply yapmayı unutma Kusura bakma ama dediklerinden hiçbirşey anlamadım :) Daha yeni forma yapmaya başladım. Yine de teşekkür ederim.
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: tearaway bu ne be fifadan anlamam ama yapılanlara göre seninki biras kötü gibi geldi Eleştirilerin için teşekkür ederim. Ama bu benim yaptığım ilk forma. Eleştrilere açığım ama neresini beğenmediğini söylersen düzeltme imkanım olur. ;)
Tearaway eğer ilk formansa bilemem de bide bisi dikkatimi cekti orda nsaırım 2 dane adidas isareti var benmi yannıs gördüm ?
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: tearaway eğer ilk formansa bilemem de bide bisi dikkatimi cekti orda nsaırım 2 dane adidas isareti var benmi yannıs gördüm ? Evet . Yanlış görmedin. AVEA logosunun her iki yanına da koydum.
Mozzy Arkadaşlar halısınız berbat oldu. Fotocanvas ta yaptım. Düz texture olduğu için de biraz kalitesiz oldu kabul ediyorum
DiMuratti ben formalari adobe photoshop ile yapiom ve facelerin texturelerinide adobe photoshopla yapiyom
WONT Bende Photoshop'la yapıyorum ve ayrıca multiplayer ile forma texture yerleştime fikri ilk benden çıkmıştır. Banane diyeceksiniz haklısınız...