Orjinal Mesajı Yazan: BaFY__
Art Money ne yav??
Artmoney kendini "Ultimate Game Cheater" olarak tanımlayan bir yazılım. Oynadığınız bir oyun bilgisayarın hafızasında(RAMde) kendisi için belli bir yer ayırır. Bu yazılımı kullanarak oyun açıkken hafıza içinde arama yapabiliyorsunuz. Örneğin; takımızın bütçesi $5,246,750 olsun. Oyun açıkken alt-tab ile windowsa dönüp bu programa giriyorsunuz ve "5,246,750" yazıp hafızada bu değeri aratıyorsunuz. Karşınıza bu değerin geçtiği bazı adresler çıkıyor. Bunların tümündeki değerleri diyelim ki "90,000,000" yapıyorsunuz(biraz insaflı olmak lazım :) ). Tekrar oyuna dönüp bütçe ekranına girdiğinizde :yikes: yeni bütçeniz karşınızda :drooling: O parayla ne transfer yapılır beea. Bunun pEnTaGrAm_15' in söylediği "yasal(!)" yöntemden farkı kulüplerin transfer bütçeleri ile sınırlı olmamanız. Örneğin Hırvatistan Liginde oynuyorsunuz. En fazla ne kadar transfer bütçeleri olabilir ki. Di mi ama?
Tabi yine en zevklisi yüzlerce milyon doları alın terinizle kazanmak. Gerçi ben o zaman o paraları harcamaya kıyamıyorum, free transferler ile idare ediyorum :)
Not:Artmoney küsüratlı değerler için işe yarar; eğer gidipte "20" değerini ya da ne bileyim "1,000,000" gibi bir değeri ararsanız birçok alakasız adres bulunacaktır. Bu da işinize yaramaz. Ayrıca kullanmadan önce saveinizin yedeğini almanızı öneririm. Bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum; ona göre.