..Bana Splinter Cell: Chaos Teory için c**ck bul madem bu kadar kolay bu işler...
Bu cümledeki tavrını bir daha gözden geçir bakalım, neye sinirlenmişim ? Ben crack işi kolay falan da demedim nereden çıkardın bunu ? Artı saygın davranış tavırdan başlar..Bu tavrında saygılı değil de ukala bir ifade kullanmadığını iddia ediyorsan diyecek birşeyim yok.
...Bu forumda saygımla tanındım gerekirse saygıyı sağlayamadığım ortamda bulunmam...
Bu forumlar bir iki kişinin ayrılmaması için ağıt yakacak kadar aciz değil. Ne senin ne benim ne başka bir iki kişinin ayrılması forum için önemli değildir. Gitmek istiyorsan bunu reklam etmeden gidebilirsin, yolun açık olsun..
...Ben hala idda ediyorum oyun kırma işlemleri hiç kolay değil bu ve bunun gibi programlar sadece belli kalıpları kırabilirler. Zaten bu işlem için kurulmuş grupların nasıl çalıştıkları ortada...
"Kalıp" dediğin de nedir ? Sakın bahsettiklerin "koruma teknikleri" olmasın ? Zaten bu işlem için kurulmuş gruplar" nasıl çalışıyor beni aydınlatır mısın?
Teşekkürler..
Konu gayri ihtiyari dağıldığı için kusura bakmayın.. Evet, deneyen var mı ?