cash25 arkadaşlar pes4 hangi kamera açısıyla oynuyorsunuz. sizce en iyi kamera açısı hangisi oyunu dahada zevkli kılan kamera açısı?
Spocket Ayarladığın taktiği en iyi şekilde görmek, güzel paslar verebilmek, daha çok futbolcu görmek vs. vs. için Wide en iyisi, yıllardır değişmez...
realfoxboy wide bile yetersiz bence. Kör olarak pas veriyoruz hep. Bu noktada FIFA99 u arıyorum. Orada tüm sahanın büyük kısmını görüyorduk. EA 6 yıl önce yaptıysa konami şimdi alasını yapar.
FbMaNIaC Bence de wide en iisi ara pasLarı en mantıkLı yere atabiLmek için wide kuLLanıLmaLı.zaten her zaman en geniş aLan kamera en iisi oLuo...
Volcanox Beyler illa wide da oynamanıza gerek yok alttaki radardan diğer oyuncularınızı görebiliyorsunuz. Ben long ta oynuyorum çalımlarda,karşı karşıyalarda falan işimi kolaylaştırıyor.
blood1453 dostum radar başka bu başka bencede wide tabiki adamların dağılışoını kaçısnıı rahat ça görüyon
Flexy Ps1 den beri wide .Radarda çok önemli tabi mesela kontratak yediğini fln hemen anlıyosun son adamını ona göre kulllanıyosun aynı şey ataktada geçerli. %100
SonKatip Oyun esnasında Wide en iyisi. Diğer kameraları sadece attığım golleri değişik açılardan görebilmek için kullanıyorum.
oydemir bencede en iyisi wide aslında yetmıyor bile daha geniş açidan olsada şu reklam panolarını ve seyircileride görebilsek fena olmazmı arkadaşlar
tramp_1905 Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Oyun esnasında Wide en iyisi. Diğer kameraları sadece attığım golleri değişik açılardan görebilmek için kullanıyorum. Nası izleyebiliyosun attıgın golleri mac kameralarından? fifada oluyodu ama winningin kitabını yazdım yok oole bisi
#11 Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Diğer kameraları sadece attığım golleri değişik açılardan görebilmek için kullanıyorum. keske olsa o dedigin.. normal replay kameralarini iyice batirmis konami bu sefer..
frankly yaw ben widede oynarken hiç zevk almıyorum genelde adamlar gözükmüyo şut çekiyosun belli olmuyo ...............