vince15 Ben Volkan Demirel'i görünce çok sinirlendim Türkiye Milli Takımı'nın 2. kalecisinin haline bak yaa ayrıca Tomas konusu da doğru teknik özellikleri en azından 10'a yakın olabilirdi!
smgefe kayserisporlu fazlı ulusoy kocaelispor'a imza attı. osman özköylü de 6 aylık sözleşme imzaladı. eski kocaelisporlu muharrem aydın sanlıurfasporla anlaşmış
smgefe bu arada makkay kardeş bi sorum olacak. 2. lig A kategorisi 2. lig b kategorisi transferlerini, teknik direktör nereden takip ediyorsun? teşekkürler, sana başarılar diliyorum, zaten yeteri kadar başarılısın kardeş :)
Makaay tek tek takımların websitelerini geziyoruz.bu yüzden pek de genis bi güncelleme olmuyor 2.ligden
smgefe Orjinal Mesajı Yazan: Makaay tek tek takımların websitelerini geziyoruz.bu yüzden pek de genis bi güncelleme olmuyor 2.ligden saol makaay, yine de güncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum
Erdal_Erkan sadece makaay ustadıma kolay gelsin acele etme sezon sonuna kadar yetecek en kaplsamlı patch hazırla eminimki en iyisi olacak... teşekkürler emeklerin için
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: marabona marcio nobre ve fabio luciano Fb'de kiralık, fakat oyunda bonservisiyle gözüküyor ama bizim 3 ay önce cıkardıgımız update de ayarlanmıs durumda bunuda ilk versiyon üstüne yapıyoruz:)yinede saol arkadasım Orjinal Mesajı Yazan: Erdal_Erkan sadece makaay ustadıma kolay gelsin acele etme sezon sonuna kadar yetecek en kaplsamlı patch hazırla eminimki en iyisi olacak... teşekkürler emeklerin için yapacagımız patch beklentileri tümüyle karsılayacaktır arkadasım görüslerin ve iyi dileklerin için saol
nuso benim bir tane sorum olucak editordan formaları gerçeğe yakın olarak değistirebilirsen çok sevinirim mesela fenerbahcenin formasını çubuklu gibi yada böyle bir patch yapmayı düsünüyormusunuz...
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: nuso benim bir tane sorum olucak editordan formaları gerçeğe yakın olarak değistirebilirsen çok sevinirim mesela fenerbahcenin formasını çubuklu gibi yada böyle bir patch yapmayı düsünüyormusunuz... bu yönde bi düşüncem yada calısmam yok arkadasım...
Makaay eyvallah kardesim herkes böyle 3-5 katkıda bulunsaydı aslında bu calısma coktan cıkardı.Ama bizim arkadaslarımız sadece ne zaman cıkacak demesini biliyorlar...
Pentagram_15 makaay bakıyorum transferler konusunda dertlisin sana yardımcı olması için bir dokuman hazırladım Türkiye Süper Ligindeki tüm transferler var gelenler gidenler nereye gittikleri nereden geldikleri vs.. hepsi var reklam olmasın diye aldığım siteyi burada yazmıyorum dökümanda yazıyor hırsızlık yok!
Intimate_and_Freedom pEnTaGrAm_15 gercekten iyi bir kaynak olucak Makaay icin. Bu arada bende basarilar diliyorum.