DeNiZ beyler böle en az 20 golüm sayılmadı..konamiden eanın bile yapmadığı bi hata çıktı..hayret bişi..o kdr artıların yanında bu eksi hiç olmadı..video için tıklayın, görün.. http://s21.yousendit.com/d.aspx?id=1LARCBD2EM0CV0NJG4DJ3387F9 çizginin içinde olmasına rağmen dvm etti..hep böle..hiç sayılmadı gollerim.. :mad: :mad: :mad:
tramp_1905 o pozisyon gol deil fifa kurallarına gore 1 mm bile cizgi uzerınde olursa top saha sınırlarını terketmemis olur. Çizgiler bulundukları alanın icine aittir ve ceza sahası cizgisi uzerinde freekick te olmaz penaltı olur.
KsK arkadaşların dediği gibi. bug değil. topun tamamının çizgiyi geçmesi gerekiyo gol olması için. ama iyi yere vurmuşsun kafayı helal olsun.
Amorph Evet karar doğru.Galiba bu top-çizgi olayını E.Toroğlu Maraton'da uygulamalı olarak göstermişti bir ara :)
NORTON Tamamda arkadaslar bunlara benzer bi olay bende oldu kalecimle cikmistim press yapiyom köse gönderinin orda oyuncuya top auta cikti diye biraktim ben gamepadi bi baktim hakem oyna diyo ee kale bos ve gol yedim, Tekrarlara baktim top cizgiyi 1 veya 2 metre gecmisti..
DeNiZ 1-2 metre mi? mm mi? tmm..beyler..bilmiodum öle olduğunu.. bi de ben taç çizgisinden fln çizgide topu çevirdiğimde taç oluo..onların atacağı taçı *ben atıorm..benimkileri bazen onlar..
blood1453 mehparem bişileri araştırmadan çabuk kararlar veriyon..Biraz araştır öle heyecanlan bkz: bu gol blood un değil :D :D :D
DeNiZ sende her topictee hatamızı yüzümüze vurmasan olmaz yani... olm ben ne bilim çizgiyi geçince gol olduunu biliodum...koydum..ne var yani.. hem burası forum değil mi?burda paylaştım öğrendim..
goktug82 golü verebilir ama topun tamamı dışarı çıktı vermedi orta yaptı az daha gol yiyodum.. bişe değil lig oynuyodum deplasmanda 1-0 da öndeydim.. arkadaşa da izlettim bir deson dakka idi sanki kasıtlı yaptı hakem bende çıktı diye bırkatım ki çıkmıştı kaydettim izledik .. ortaladı kaleci kurtardı. yani gerçekten bazen hatalar oluyo .. ama bence keyif katıyo oyuna bunlar
Amorph Taçlarda ciddi ciddi sorun var ama.Çoğu kez açıkça rakipten çıkmasına rağmen atışı rakip kullanıyor.Bu bug sayılabilir.