SonKatip Ok. Geliyo ufak ufak. Yalnız bundada farklı kaydet demek zorunda kalmasam, buda inmiyor bende. Neyse yavaşta olsa geliyo ufaktan ufaktan istavritler, pardon goller.
Exvision GEÇİCİ OLARAK FARKLI BİR SERVER ÜZERİNE ATILMIŞTIR DOSYA . . SAĞ KLİK / HEDEFİ FARKLI KAYDET DEMENİZ GEREKMEKTEDİR . . .
blood1453 ben gamecam ı kullanıyorum video için süper evet bende isityorum video ya isim nasıl yazılır üstüne
merto873 bide soyle tam ortasına cine5 in eskiden gollerde yaptıgı gibi soluk renkli koyabilirsek kesin cozum
generall07 Orjinal Mesajı Yazan: realfoxboy şarkı mustafa sandal geçen hafta çıkan son albümünden: Mustafa Sandal feat. Gentleman - İsyankar (Kingstones Senoritas) videoyu beğendiğiniz için teşekkürler. çok teşekkür ederim realfoxboy
SonKatip Orjinal Mesajı Yazan: merto873 waay cok mu guzel golun Golün güzelliğinden değil kardeş. Hani rakiplerin gollerini izlemeden yollamayalım diyorum.Sonra madara falan oluruz. Hehe :lol:
stavros Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm stavros kendine mi oy verdin lem :D bi ben kaldım ühüü sonuncuyuz :D Eheuheh ben en başta bi tane kendime oy atmıştım (diğer gollere fln bakmadan)sonra benim oyun iptal edin fln dedim ama iptal oldumu bilmiorum. :D :D :D
blood1453 Bana oy verenlere ve vereceklere şimdiden çok teşekkür ederim :) çekişmeli gidiyor 11 -11 üstelik kendime oy vermedim :D
KiNG Orjinal Mesajı Yazan: blood1453 Bana oy verenlere ve vereceklere şimdiden çok teşekkür ederim :) çekişmeli gidiyor 11 -11 üstelik kendime oy vermedim :D kendine versen de bişey değişmezki.Kendinizi verilen oylar silincektir haberiniz ola
Amorph Benim 1.lik gibi bir iddiam yok.(Zaten bu gidişle olamayacağım :) )Çok da önemli birşey değil benim için.Önemli olan katılmak :P
jack_alkara http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=0XMZMKURO7P9H0ZPSAREWYQ537 oglen uploada baslamistim ama cikmam gerekti yapamadim umarim iner ve hala indirememis olanlara faydasi olur,bu arada benim favorim sonlarda maalesef,ugursuzuz galiba... :lol: