realfoxboy BUYRUN YENİ LİNK: http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=2X9DIHBDDKCBO2NZCZIR9D3C7N OLUŞAN HATA YÜZÜNDEN ÖZÜR DİLERİM
isabella merhaba, valla anasayfada gördüm sırf bunun için üye oldum :) çok güzel bi yarışma ileride bende katılcam inşallah gerçi böyle gollerim yok ama olsun.
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: blood1453 beYER SAÇMALAMAYIN KURANI KERİM ÇARPSIN ANNEMİN ÜSTÜNE YEMİN EDERİM O GOL BENİM GOLÜM HATTA KENDİ ATTIGIM BİR GOL DİYE İLK KONU AÇAN BENİM GOOOOOOL KONUSU BENDEN SONRA AÇILDI...!!! İFTİRA ATMAYIN MEHPAREM BEN BÖYLE ŞEYLER İLE UĞRAŞMAM LÜTFEN SAYGILI OLALIM EKMEK KURANI KERİM ÇARPSIN KENDİ GOLÜM !!! olm ne iftirası be..ortaya bi olasılık koydum..napayım..o da koymuş aynı golü..sen de..ikinizden biriniz yürütmüşünüz golü..aama ben onunkinii gördüm..ya o ya sen..biriniz işte..o gol onunsa onda da replay vardır kardeş.. celallenme..ben o golü musty açtığı konudan indirdim..seninse o .. onunsa sen.. özürdilerim ayrıyetten..
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: musty tamam abıcım arkadas karıstırmıs olayı herjalde bı ızleyemedım gollerı ya abim koyduk oraya yeni link
blood1453 mehparem anlamıyorsun herhalde Eğer ben golü ondan çalmış olsam bende replay ne arasın... ya zaten adam benim değil dedi olmasınada imkan yok...Hadi real madrid le klasik beckhamla atsam benzer ama ben juventusda del pierro ile attım üstüne üstlük ronaldinho yu transfer etmiştim, ve del pierro nun önüne freekick de topu iten de ronaldinho... sen nasıl karıştırdın anlamıyorum.Sen bence yanlışlıkla benim kini indirdin onun kini indirdin sandın.
Exvision **KONUYU FARKLI BİR BOYUTA TAŞIMAYIN OLAN OLMUŞ ARTIK . BİR DAHAKİ SEFERE DAHA DİKKATLİ OLALIM**
DeNiZ başta özür diliyorum.. galiba onunkiyle karıştırdım seninkini..tekrar özürdilerim..ne biliyim öle olunca karıştırdım..birader kusura bakma..kafa karışık.. tekrar ikiinizden de özür diliyorum.. bu arada merto nun golü muhteşem..
blood1453 önemli değil de az kalsın senin yüzünden oylarını geri alanlar başkasına verenler oluyodu :D
musty ya ben bı ızleyemedım sımdıde okul bılgısayarında rar olmadıgından ızleyemıyorum neyse evde ızlerız artık .......
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: musty ya ben bı ızleyemedım sımdıde okul bılgısayarında rar olmadıgından ızleyemıyorum neyse evde ızlerız artık ....... www.rarlab.com buradan indir winrar'ı
KiNG mehparem daha dikkatli ol.birilerini suçlamadan önce iyi düşün.Senin o çalıntı dediğin yazıyı okuyanlar oylarını başka arkadaşa verdiler belki sırf bu yüzden.Problem yaratma!!!
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm musty buralara bi uğrasa anlaşılır..ama o gol blood un golü olmayabilir....istersen sana musty indirdiğim avisini yollayabilirm..niye kimse tepki vermedi anlamadım :( king açık ara farkla önde.. baksana burada buralara gelse anlaşılır demişim..ben çalıntı fln da demedim..
generall07 önemli olarak yazıyom bakın o fon müziğini, video yu hazırlayan arkadaştan rica ile istiyorum çok sevdim vallaha. veya link versin indirem. :drooling: Böyle güzel anketlerin devamı dileği ile... herkeze bol şanslar.
DeNiZ evet fon muziği dinlemekten sıkıldığm bi şarkıdan oluşmakta..aama değişik bi version olduğu için hoşuma gitti..goller de güzel..benim ki hariç.. son kez diyorum..ben çalıntı demiyorm..blood arkadaştan da özür diliyorum!!
realfoxboy önemli olarak yazıyom bakın o fon müziğini, video yu hazırlayan arkadaştan rica ile istiyorum çok sevdim vallaha. veya link versin indirem. :drooling: Böyle güzel anketlerin devamı dileği ile... herkeze bol şanslar. şarkı mustafa sandal geçen hafta çıkan son albümünden: Mustafa Sandal feat. Gentleman - İsyankar (Kingstones Senoritas) videoyu beğendiğiniz için teşekkürler.
blood1453 mehparem basbaya çalıntı dedin ve gördüğüm kadarıyla sen in yüzünden gerçekten başkalarına oy verildi ! bir daha düşünerek davran Lütfen !
DeNiZ olayın durumu adam gelince belli olur dedim..ve gol bloodun golü değil demiştim..bu benim "çalıntı" dediğim anlamına gelmez.. hem nolucak ki 1.olamassan..2. ol ne var?
FosmanB Ben Gooleri izleyemedim nası oy veriyim ki linkler bozuk soccercenter.net ten yardım isteyin size link versinler herkeste kolaylıkla indirsin!!!