KiNG ya yok gocunmam aslında böyle seylere de her maç atarım demesine eyvallah.Bide ceza sahası dışından deyince yuh dedim.O bana öle video yollasın ben onu pes in türkiyedeki kralı yapıcam.Aha da burda herkesin huzurunda söz
blood1453 freekick çekmesini biliyosan benim gibi atarsın cracks, adama bak ya video daki herkesin golü basitmiş onun ne goller varmış CRACKS bakalım bidaaki yarışmada kaç oy alacan
blood1453 Orjinal Mesajı Yazan: mehparemm bizim çoğu üyelerin "son msjdan üstünü ya da öncesini okumama" hastalığı olduğu için gelen giden dalga geçio..her sayfada 10 kere anlattım adam daha 3-4 msj üste açıklama olduğu halde "mehparemm golün süper" diyo hala..ve üste bi yere de "yeter..dalga geçmeyin" demişim..böyle dvm ederse gerekeni yaparım(kimseye demiorm,dieceklere diorm" ayrıca cracks bu gollere basit goller diosun..içlerinde sdc birisi basit..o da benimki..hem king in golünden her maçta atıom diosun..baya sallıosun..1 yıldızda mı oynuosun :D madem basit goller bunlar,hepsinin aynısındab birer tane atıp video yolla da seni yılın profesori seçelim ne dersin? :cokkomik: bence king ve mertonun golleri aralarında en güzel goller..diğerleri pek iyi değil.. demek benim golüm güzel değil ha ? :(
realfoxboy yav milletin golünü eleştireceğiniz adam gibi gol atıp siz yollayın o zaman. Hem cracks gol yollamadı.
stavros Cracks artık orta sağadan rebona atsanda sana kimse oy vermez(çok mu attım).Süper bir izlenim bıraktın herkeste.
realfoxboy valla ha. adam heralde 10 yıldızla oynuyo bi de. bu kadar artistik yaptığına göre. Neyse fazla yüklenmeyin adama.
blood1453 bu gollerden her maçda atabiliyosa burda ne işi var, katıldıgı bütün turnuvalardan aldıgı parayla miami de olması gerek :) salla babam salla... şu her maçda attıgın dandik ! gollerden yollada 1. olsun dimi ama ? !!!
KiNG ok beyler bu tartısmayı bitirelim arkadasım sanırım yalnış gördü.Yada gerçekten bu şekilde bir yeteneği var.Anlayışlı olmak lazım.Sanırım bende biraz sert cıktım.Neyse devam edelim.Lütfen bu tartısmaya devam etmeyin.Tesekkür ederim
merto873 yolla o zaman yaw bak merak ettik simdi ulen ne dalga gectiniz ama admla cok komik yaw o kadar soz verdiniz adama seni pes kralı yapcam diye :cokkomik: :cokkomik:
KiNG simdi dicem ki adam oyucuyu kendi editlemiş bi kere istediği gibi özellik katmış benim recoba saf anadan doğma dicem millet anlamıcak en iyisi utanıp başımı eğiyim.Pesin Kralısın Cracks.Saygıyla selamlıyorum seni.Şunu da eklemeden edemicem normal özellikleri olan bir oyuncuylada o mesafeden robona sut çekip gol yapıyosan bu gol yarısması anlamsız en büyük sensin hamit.Gözünüzü sevem işi tartışmaya dökmeyin.Tüm iyi niyetimle kutluyorum seni kardeşim.bu arada fiko attığın rövaşata süper haberin olsun :)