gs_akin_1905 Evet görüşlerinizi bekliyorum nasıl olmuş.Eğer site kabul ederse başlık çubuğundaki '''' yazısını Soccercenter.net ile değiştireceğim valla bana kalırsa %94 çevirdim.
ufukbulutu ya ben cc2005 ı dawlond edemıyom dowland dıyom baska sıteye atıyor orda dowland dıyom olmuyor allah askına yardım edın!!!
skywalker10 Orjinal Mesajı Yazan: ufukbulutu ya ben cc2005 ı dawlond edemıyom dowland dıyom baska sıteye atıyor orda dowland dıyom olmuyor allah askına yardım edın!!! www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=fifa/ haberdetay&eylem=habergoster&haberid=1733 burdaki iki seyide indir o zaman calismasi lazim
Blackchap Eğer bu yama Fifa'yı bozmuyorsa download etmek isterim(takımlar, oyuncular falan siliniyor ya onu diyorum).
skywalker10 ya ben de ilk yüklediğimde kadrolar falan silinmişti sonra fifa yı bi daha yükledim cc yi de yükledim çalıştı (tabi siz bu zahmete katlanır mısınız bilmiyorum )
figo10 Orjinal Mesajı Yazan: Detector Sağolasın bende internette bunu arıyordum.Gökte ararken yerde buldum:) ya abi biri bana cc2005 i nerden iindiricem onusölesin sora bunada bakarız :D :D
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: bandobras ben programı indirdim hata verior acaba neden olabilir??? neden aynı şeyi 2 yere yazıyorsun
GechE bunu indirdim ama bozuk arşiv diye hata veriyor onar diyorum sonra crc haratı dosya bozuk diyor..