oguzkasirga Arkadaslar ben yeni bi monitör aldım LG T710BH, ara sıra monitörümden boyle bi çınlama sesi gibi bi ses geliyo, bunun sebebi nedir bileniniz var mı, ekran kartından kaynaklanıyo olabilir mi? Ekran kartım O/B
muzzy..! Allah allah ekran tazeleme değeriyle ilgili bir sorun olabilir. azalt yada yükselt (Monitör destekliyorsa yükselt tabi. çözünürlüklere göre deişir max. tazeleme değeri)
Flexy Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz evt aynı ses benim eski casper monitörümdede wardı.. Bikere eve yıldrım düşmüştü İŞte anakart fln yanmıştı soa başlamıştı Bende biraz kapıodum monitörü.. Sora Açıodum Olamzsa Çakıodum bidene Oluodu.. Soraları olmamaya başladı.. Sora deiştrdm bilg. ı.. Bide eer Zamanın olursa götür monitörü.. bşi yaparler belki.. zuahah :cokkomik: yıldırımmı düştü pcyi bırakda can kaybı veya yaralanma olmadı dimi.
muzzy..! Uff koca anakart yanıd haa. Upgrade için vesile olmuş işte :D(tabi bi de bunun tam upgrade etmişken düşen versiyonları da war:))
RubenMartin Ya benim monitörde lg.. Oyuna girince başlıyor bülbül gibi şakımaya.. Hasta ediyo beni yaa...