2ampara***Womanizer Anelka'nın gelmesi kesinleşince bende Anelka'yı Fenerbahçe'ye aktardım we sizinle paylaşmak istedim. Anelka Patch'i İndirmek için Tıklayın
2ampara***Womanizer download programı kullanımıyorsanız linki kopyalayıp yeni bi IE penceresine yapıştırın
2ampara***Womanizer ayrıca patch te SCoRPioN ®'nun Westfalenstadion üzerine yaptığı Şükrü Saraçoğlu stadının adı düzeltilmiştir
2ampara***Womanizer eğer oyununuz da SCoRPioN ®'nun yaptığı Şükrü Saraçoğlu yoksa bu patch i inndirin http://2ampara.sitemynet.com/anelka_patch.rar NoT:download programı kullanımıyorsanız linki kopyalayıp yeni bi IE penceresine yapıştırın
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: orcuncetin/avrilavigne eide anelka daha gelmiyoki belli deil bosuna yaptın kardes bence böle bi yetenekle oynamak daha zevkli gelene kadar böle oynarsınız gelmezse eski dosyayı yerine koyun bunu sorun etmenin anlamı ne
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: realfoxboy çok sağol. Fenerli değilim ama oyunu güncel tutmak iyi oluyor sende saol realfoxboy
Joetri tabii ki de emege saygim var emegin büyügünü küçügünü pek ayirt etmem ama arkadas inanilmaz zor bisey yapmis gibi anlatmis.Sonuçta bunlar edit modedan 5 dakkada yapilcak seyler.Daha uygun bi anlatimla foruma yazabilirdi.Ne biliyim Anelka patch falan yazmis sanki çok büyük biseymis gibi...
2ampara***Womanizer oyunlara yapılan yeniliklerin adı patch die biliorum ben sadece kolaylık olsun die yaptım
Joetri benim bildigim patch daha genis kapsamli seylere denir.Neyse bi önemi yok tesekkürler by çalismayi yaptigin için..
2ampara***Womanizer peki senin dediğin gibi olsun o zaman başlığı "Fenerbahçe Anelka Update" deiştirirmisiniz admin arkadaşlar **" Konu başlığı değiştirilmiştir."**
yashh26 iyi güzel tamamda saçma olmuş..adamın geliceği kesin değil yani bazı yerlerden transfer suya düştü haberleride gelior...bu aynı 1,5 sene önceki turkiye karması yaması gibi oldu millet daha alex fenere gelmeden alexi kadroya koymaya çalışıodu..
Karubburak kıskananlar çatlasın anelka fenere eminim gelecek gelmesede canımız sağolsun daha iyisini alırız alamasakta bu sene gene şampiyonuz Patchi yapan arkadaşa teşekkürler ben sahsen uğraşıp yayınlamazdım baksana adamların emeğe saygısı kalmamış
Amorph **Bu patch Wolf Furry'nin save dosyalarının üzerine mi?** Bende o kurulu ve Fener yok.Fener'i eklemek için indirmek istiyorum ama eğer değişiklik orjinalin üzerineyse indirmeyeyim...