*{Bå®ô$_1905}* Kısa bir süre önce bir kadın kutu içeceklerin üstünü silmeden direkt içmiş we yaşamını yitirmiş... Kutunun üzerinde fare ürini olduğu tespit edilmiş.... Aman dikkat edin ya iyice silip için ya da bardağa koyun... Ben zaten genelde hep silerek içiyorum böyle şeyler olduğunu bildiğim için...
masterran ki çok da komik bence , ecelimiz geldiyse ölürüz abi ben hergün bilmem kaç tane kutudan içicek içiyorum, hepsine dikkat eder böyle içersem ömrümden 2-3 yıl gider heralde..
JustRelax **4 sene önce aldığım Şehir Efsanelerindede aynı geyiq war.. Sallıolar fare mare ama Bende yıkayarak içerim..**
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 bi keresinde de meyve suyundan erkek cinsel organı çıkmıştı. Yuhh artık abarttın.... :kusmuk:
*{Bå®ô$_1905}* Büyük ihtimalle bu haber HOAX ama yine de fare pisliği olabilior ben de o yüzden her aldığımda silip içerim weya bardağa koyarım...
legendeleven dalga geçmeyin ya bi colayla hayatınızdan olailirsiniz kadının öldüğü haber doğru dikkat etmek lazım
muzzy..! Ewet bi de metal kutular bir salgı salgılıyormuş. Bu yüzden osn kullanma tarihine çok dikkat edin. Ben açıkçası **üretim** tarihi 3 ayı geçmişse almıyorum
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 bi keresinde de meyve suyundan erkek cinsel organı çıkmıştı. sende vrya ya sallıyosun ya da haberi değiştirirek atıyosun :mad: nası kutunun neresini silecez onu anlamadım ama..aldığımda hep skt ye ve yüzüne fln bakarım ben :)
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 bi keresinde de meyve suyundan erkek cinsel organı çıkmıştı. Oha derim yani insaf öle bişey warsa rezillik... :kusmuk: