blind guardian Beyler fizikten dönem ödevi aldım da fizik hocası sen bana bi konu söyle bende sana o konu hakkında bi dönem ödevi veriyim dedi. Bana bi kaç fizik konusu önerebilirmisiniz?
blind guardian arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için... Ya sadece bi fikir verin fazlasını istemiyorum gelin benim hazırlamamda yardım edin de demiyorum. Aklıma fizikten yapılabilecek bişey gelmiyo. Bi yardımcı olun bi fikir verin lütfen ya
*{Bå®ô$_1905}* Kaldiraçlar olabilir.... Maddenin dogadaki halleri hakkinda olabilir... Esit kollu terazi olabilir...
Amorph Elektirk Akımın Ölçülmesi falan al.Ben onu aldım.Buldum da.Powerpoint sunusu hazırlıyorum(arada bir c/p yapıyorum daha doğrusu).
Darth Vader Varsa roketler diye bi konu al.cok zevkli.Aç bi bilim teknik dergisi aynen kopye et.aırsın 90 -100
blind guardian ya öyle deneysel şey değil yazı şeklinde olacak araya resimler filan da sıkıştırırım o tarz bişey olcak yani
cagrizorkol Arkadaşım bende dönem ödevimi fizikten aldım ve bana vektörler konusunu verdi hoca. söyle sanda onu versin! gerçekten çok olay bi konu! ben sana sitesini de veririm kolayca ulaşırsın ve yaparsın eğer istiyosan benle MSN'den irtibata geç ya da ICQ'dan ama ICQ'yu pek açmam!!! MSN:cagrizorkol@hotmail.com ICQ:115017407
karizmaa ben fizikten aldım adam salı günü gel veriyim konunu dedi salı da okul tatil oldu ödev arada kaynadı :D