arkadaşım nikeman gordugum kadarıyla kafan niketan baska hınzır seylere de calısıyor. gelelim o mukemmel sınavların sonundakı ogrencılerıne 100 degıl de en fazla 90 vermek ısteyen hocaların sonrdugu 10 puanlık uzman sorusuna!!
ben, 2kişilik köprü, lahana, kurt ve koyun. ben bunların hepsini 1seferde köprüden geçirebileceğimi iddia ediyorum. itirazı olan varsa çekinmeden karşıma çıksın!!!
ilk önce lahanayı ayıklarım ve köprünün altındaki gölde bi güzel yıkarım, snra da afiyetle çiğ çiğ yerim (duyduğuma göre prostata iyi geliyormuş) snra biliyorsunuz ki önümüz kurban bayramı koyunu bir güzel keserim ve köprünün karşısındakilere bağışlamak üzere başörtümü çıkarırım ve içine kestiğimiz kurbanı güzelce temizledikten sonra bzşörtümün içine yerleştiririm ucunu da bağlarım. daha sonra etraf bulduğum bir sopanın ucuna başörtüden bozma çıkınımı bağlarım (keloğlan hesabı). kurdun bana saldırmaması amacıyla çayırda bulduğum haşhaş bitkilerini güneşte kuruturum ve kurdun suyunun içine karıştırırm. lahana midemde, sopa sırtımda,uçmuş kurdun da elinden tutarım ve köprüyü aheste aheste geçerim. karşı tarafa geçince lahanayı göle istifra ederim (balıkların aç kalmaması için) karşı komşu (sinüstü galiba) köylüye kurbanlık koyunun etini dağıtıp hayır dualarını alırım ve kurban bağışladığım için vicdanım rahat eder. en son elimde kalan uçmuş kurdu salarım çayıra kendine bir manita bulsun diye ve ben de kendimi yollara vururum hayatımın aşkını buliyim diye. nasıl ama?