blood1454 çok fazla dl edilmiş diyo bekleyin diyo başka upload edecek yer arıyom sınırsız varmı öle bişi
blood1454 Beyler günlük download sayısı aşılmış diyor yeni bi upload şeyi arıyom bilen varsa oraya yükleyecem
realfoxboy HAYIR SAKIN ONA YÜKLEME!!!!! www.downloadhosting.com a yükle. Burası hem 1GB hem ücretsiz hem de SINIRSIZ (süre ve sayı).
tramp_1905 dostum elemanların yayınladıgı videoyu indirmedin mi sen? Benim de senınkı kadar guzel gollerim war seni de tebrik ederim ii gol fakat su videoyu izleyince ezik hissediyosun kendini. Adamların attıgı goller yanında bu hic bişey.
tramp_1905 realfoxboy bu downloadhosting.com dan upload edemedim ben uyelık istiyo uyelık icin de free e-mail kabul etmıyo baska werebilcegin upload linki war mı?
realfoxboy Orjinal Mesajı Yazan: tramp_1905 realfoxboy bu downloadhosting.com dan upload edemedim ben uyelık istiyo uyelık icin de free e-mail kabul etmıyo baska werebilcegin upload linki war mı? yaa benim bildiğim bi bu var. Ama ben eskisehirli.net le kayıt oldum. o da beleş.
blood1454 analod kolda var ya iki tane joystick gibi şey onların sağ takinin üstüne basıyorsun gamepad la oynuyorsan