şimdi bir tane adam varmış ve bu adam annesine çok düşkünmüş yani bi dediğini iki etmezmiş ata gibi.... işte birgün bu adam evlenmiş ve işte her düğünden sonra olan bişiy gerdek gecesi adamın annesi tlf la aramış ve naptıklarını sormuş adamda salonda televizyon izliyoruz demiş annesi oğlum yatak odasına çıksanıza demiş oğluda tamam anne demiş iki dakka sonra kadın dayanamamış gene aramış oğluna naptıklarını sormuş oğluda yatak odasında televizyon izliyoruz demiş kadında oğlum üstünüzü çıkarsanıza demiş oğluda tamam anne demiş tel i kapatmış dayanamamış beş dakka sonra kadın tekrar aramış napıosunuz oğlum demiş oğluda çırılçıplak televizyon izliyoruz demiş kadında oğlum demiş sana herşeyi ben mi öğretcem senin en kıllı yerini karının çişini yaptığı yere sok demiş adamda tamam anne demiş kapatmış bu sefer kadın daha çok merak etmiş ve tekrar aramış bu sefer telefona gelini çıkmış ve naptıklarını sormuş gelinide walla anne ben televizyon izliyom ama kocamın ne yaptığını bi türlü anlamadım kafasını klozete sokup sokup çıkarıo demişşşşşş........